Zorg

Zorg

In de zorg wordt steeds meer gevraagd van de medewerkers. Niet alleen de drukte neemt toe door vergrijzing, maar ook doordat er veel handelingen van hun gevraagd worden. In de zorg wordt met heel veel verschillende systemen gewerkt en in al die systemen moet worden ingelogd. Wij willen het zorgpersoneel ontlasten met onze strategische ICT-oplossingen. Hierdoor hoeft met onze Cloud werkplek maar één keer te worden ingelogd, zijn alle systemen altijd en overal beschikbaar en kan zorgpersoneel snel de juiste informatie vinden. 

Direct contact met consultant
Contact mij

De voordelen

  • Zorgverleners kunnen weer (ver)zorgen

  • Eén keer inloggen

  • Altijd en overal werken

  • Makkelijk en veilig werken

Van fysiotherapeuten, tandartsen, jeugdzorg, ouderenzorg tot thuiszorg 

Zorg is een breed begrip, maar ze hebben allemaal één belangrijke overeenkomst. Dagelijks wordt met veel persoonsgevoelige informatie gewerkt. Daarom is de security van de Cloud werkplekken cruciaal. Bescherm uw patiënten en voorkom datalekken. Hoe? Met onze security  wordt u beschermd tegen virussen en antimalware én zorgen wij ervoor dat de software waarmee u werkt altijd up-to-date is. Daarnaast is het belangrijk dat de mogelijkheid van het verliezen van patiënten informatie uitgesloten wordt, dit doen wij met onze 3-2-1 back-up.

Bespaar tijd en versimpel de bereikbaarheid 

Richt met VoIP eenvoudig keuzemenu’s in en versoepel de bereikbaarheid van zorginstanties. Niet alleen worden de medewerkers ontlast qua werkdruk, maar de patiënt ervaart een vriendelijke bereikbaarheid. Daarnaast worden er kosten bespaard, doordat er gebeld wordt via een internetverbinding.

Een goede internetverbinding is onmisbaar 

Veilig werken met persoonsgevoelige informatie is een vereiste in de zorg, hierdoor is zakelijk internet  wenselijk.  Niet alleen om gegevens te beschermen, maar ook om digitale gevaren te weren. Daarnaast draait de Cloud werkplek op internet, net als camerabewaking en veelgebruikte software in de zorg.