Periode
04

0
Veiligheidsupdates gedaan
0 minuten
Ongepland offline
0
Virussen tegengehouden
0
Spamberichten geblokkeerd

De Premium werkplekoplossing van TCA

Werken in de Cloud met Microsoft Windows op elke locatie, thuis of onderweg, zonder omkijken naar het beheer. Geen concessies op veiligheid, efficiëntie en flexibiliteit. Een online omgeving die werken leuk maakt en uw medewerkers ondersteunt met Microsoft Office applicaties, uw eigen applicaties en elke denkbare grafische toepassing.

Gratis uitproberen
Bel consultant
Contact mij
  • Snelle bewezen werkomgeving

  • Persoonlijk aanspreekpunt

  • Zelfstandig aan de knoppen draaien

  • Veilige data opslag

  • Premium voor een standaard prijs

  • Eigen applicaties

Veilig

Veiligheid van uw cloudwerkplek is een actueel thema. Daarom hebben wij daar veel aandacht aan besteed. Veiligheid komt tot uitdrukking in vele aspecten van uw cloudwerkplek. zo hebben wij veel aandacht besteed aan dataveiligheid, het beschermen van device, maar ook “awareness bij uw medewerkers.

Meer informatie

Efficiënt

Onze cloudwerplek is efficient. Het biedt een uniforme toegang tot al uw applicaties, van Microsoft Office toepassingen, uw eigen applicaties tot de omgeving voor uw grafisch vormgever of engineer. Alles op 1 plek, wat uw werk een stuk aangenamer maakt. Met Single Sign-On geen gedoe meer met wachtwoorden
en met het intuitieve dashboard heeft u direct uw meest gebruikte items bij de hand.

Flexibel

Alleen beschikbaar wat je nodig hebt. flexibiliteit is de werkplek aanpassen aan de behoefte van de gebruiker. Niet alle gebruikers zijn hetzelfde of gebruiken hetzelfde. een persoonlijke werkplek maat het werken leuk. Flexibiliteit voor de werkgever is snel kunnen opschalen wanneer dat nodig is of juist in een rustige periode afschalen.

Werken met grafische applicaties vanuit de cloud, kan dat?

Ja dat kan. Tot op heden ging het gebruik van grafische workstations gepaard met hoge investeringen, security risico’s en beheerlast. Dat is nu verleden tijd met de GPU cloudwerkplek van TCA.  Speciaal ontworpen voor de industrie, is het nu mogelijk grafische applicaties te gebruiken op elke gewenste werklocatie. Een zakelijke laptop, tablet of uw thuiscomputer is al voldoende om zware applicaties zoals Autodesk 3ds, AutoCAD, Revit, Solidworks, Fusion 360, Inventor, Rhino en Solid Edge op een laagdrempelige manier beschikbaar te stellen.

alles compleet?

Stel uw cloudwerkplek samen

Geen compleet pakket nodig?

Microsoft 365

Extra opties

LastPass
RightSign
DocuSign
MDM

Type branches

Gezondheid & Welzijn
Financiën & Economie
Bouw
(Metaal) Industrie
Nonprofit & Cultuur
Vervoer & Logistiek
Whitepaper - Vragenchecklist
Download
Whitepaper - Onze Cloud achter de schermen
Download
Expertise Bureau Noord
Klantcases

Hoe onze klanten TCA werkplek inzetten

“Er wordt heel erg vanuit de klant gedacht.”

Herman Bolt, ICT manager
Wildlands Adventure Zoo

Wildlands, een plek waar je oog in oog komt te staan met wilde dieren in de jungle, savanne en het poolgebied. De gasten van WILDLANDS staan altijd op nummer 1, alles voor een onvergetelijke dag. Meer lezen op klantcases

Meer dan een leverancier

Heeft u afspraken gemaakt in het geval zich een calamiteit voordoet? Staat u er ooit bij stil, wat er gebeurt als uw ICT leverancier u geen toegang meer kan bieden tot uw bedrijfsdata? Wordt er verantwoord met uw data omgegaan en is uw de data veilig opgeslagen. Wie is er aansprakelijk voor een aanval met gijzelsoftware, datalekken of gemiste omzet? allemaal vragen waar u vaak niet bij stil staat.

Ik wil meer dan een leverancier

Uw eigen applicaties

Met een premium Cloud omgeving van TCA kunnen al uw applicaties eenvoudig worden toegevoegd aan de Cloud. Van CRM tot administratieve computerprogramma’s. Een greep uit het assortiment van de meest voorkomende computerprogramma’s zijn Autodesk, EXACT, UNIT 4 en bijvoorbeeld Adobe Creative Cloud. Werkt u met specifieke programma’s en wilt u er zeker van zijn dat deze vlekkeloos werken? Wij helpen u graag bij het bepalen van welke Cloud werkplek het beste bij u en uw collega’s past.

Hosted Mail

Eén Cloud werkplekoplossing met alle mogelijkheden

De juiste Cloud werkplek kan een positieve draai geven op de werkvloer. Hoe? Het vergemakkelijkt het delen van bestanden, zorgt voor betrokkenheid in de organisatie en vereenvoudigt bedrijfsprocessen. Er worden veel verschillende Cloud werkplekken aangeboden en wij, TCA? Wij bieden één Cloud werkplekoplossing aan. Wij maken het voor u overzichtelijk en eenvoudig. U kunt zelf aan de knoppen draaien en zowel up- als downgraden om de best passende Cloud werkplekomgeving te creëren. Vrijwel alle Cloud werkplekleveranciers lijken in eerste instantie op elkaar, maar er is een verschil! Niet alleen de technische inrichting van de Cloud werkplekken is anders, maar ook de geboden service.

Bij ons bent u geen nummertje, maar een gewaardeerde klant.

Stijl uw eigen digitale werkomgeving

Lekker makkelijk en leuk. Stijl zelf uw unieke werkruimte met diverse beschikbare kleuren, icoontjes en indelingen. Van uw huisstijl tot en met een persoonlijke touch, alles is mogelijk! Zijn er apps, documenten of programma’s die u vaak gebruikt? Sleep de blokken in uw werkomgeving naar de gewenste plek. Met uw eigen indeling van de werkruimte, werkt u een stuk efficiënter.

Voorbeeld werken in de Cloud - TCA

De beste oplossingen voor het MKB

Managed Services van TCA wordt aangeboden via het centrale Network Operations Center (NOC) Dashboard. Uw beheeromgeving voor toegang tot uw (cloud)infrastructuur en Managed Services functionaliteiten.

Het dashboard biedt 24/7 overzicht, status en performance van uw (cloud)infrastructuur.

VoIP van TCA is makkelijk én het bespaart kosten. Schakel eenvoudig tussen zowel vaste als mobiele telefonie en Teams. Van een handige receptie-functie, het instellen van wachtrijen tot het bellen vanuit meer dan 300 applicaties. Alles is mogelijk met VoIP van TCA

Zakelijk Internet is de schakel tussen u en uw klanten. Daarbij moet probleemloos internetten vanzelfsprekend zijn. Immers, vrijwel alles gaat over het internet, van kassasystemen, Cloud werkplekken, VoIP aansluitingen, alarm- & camerabewaking, narrowcasting, printen, online vergaderingen tot bedrijfsspecifieke applicaties