Werken in de Cloud

Werken in de Cloud? Altijd alle documenten en applicaties bij de hand. Het niet direct kunnen wijzigen of doorvoeren van gegevens is verleden tijd. Werken in de Cloud geeft maximale flexibiliteit. Overal werken in de Cloud, zelfs op locatie bij de klant of leverancier. Bespaar tijd én geld. Wat het precies inhoudt? Het is niet ingewikkeld, want wij leveren ‘gewoon’ een virtuele werkomgeving en richten dit compleet in naar uw wens. Werken met Windows 10? Overal bij gedeelde mailboxen, persoonlijke mail en agenda’s kunnen? Altijd beschikken over de nieuwste Office 365? Veilig en makkelijk bestanden delen? Eén ding is zeker wij ontzorgen hier volledig in. Wij werken niet alleen met bestaande oplossingen, maar ontwikkelen indien gewenst Cloud oplossingen op maat. Dit alles zodat de Cloudomgeving aansluit op de wensen en behoeften van uw bedrijf.

Bekijk hier wat een klant over het werken in onze Cloud vertelt.

Cloud voordelen

 • Altijd en overal uw werkplek beschikbaar

 • Flexibel en schaalbaar

 • Updates worden automatisch bijgewerkt

 • Veilig werken en bestanden delen

 • 24/7 Helpdesk

Office365 Onedrive

< 20 medewerkers

Office365 / Sharepoint

> 15 medewerkers

Citrix CC

> 15 medewerkers

Vraag een offerte aan
Office 365

Cloud werken met Office 365

Office 365 is een soort digitale versie van de werkplek, waarbij bestanden worden opgeslagen in de OneDrive. Vanaf het moment dat er gewerkt wordt met Office 365 kunt u altijd én overal bij alle documenten. Bestanden kunnen worden bekeken, bewerkt, opgeslagen en gedeeld. Er hoeft alleen maar ingelogd te worden met het persoonlijke account en wachtwoord. Met elk apparaat kan worden gewerkt met Office 365 van Windows, Android, Mac, Ipad tot Iphone. Office 365 is ideaal voor ondernemingen waar vooral administratieve taken worden uitgevoerd.

 • Altijd de nieuwste versie van Office

 • Geen zorgen over opslagcapaciteit: 1 TB opslag

 • Overal en altijd toegang tot uw Office

 • Beschikbaar op Windows, Android, Mac, Ipad en Iphone

Werken in de Cloud met SharePoint

SharePoint kan een positieve draai geven op de werkvloer. Hoe? Het vergemakkelijkt het delen van bestanden, zorgt voor betrokkenheid in de organisatie en vereenvoudigt bedrijfsprocessen. Bestanden kunnen met SharePoint altijd makkelijk, snel en veilig worden gedeeld. Er kan een eigen intranet worden opgezet, wat stimuleert tot samenwerken én er kan eenvoudig worden gecommuniceerd. Met SharePoint is heel veel mogelijk. Wij zorgen ervoor dat SharePoint niet het onoverzichtelijke platform is met (te) veel mogelijkheden. Dankzij onze handige tools, maken wij het platform op maat aan de hand van de wensen van elke organisatie. Dit zorgt ervoor dat SharePoint op gevoel kan worden bediend en bedrijfsprocessen kunnen worden geautomatiseerd.

 • Zorgt voor betrokkenheid in organisaties

 • Makkelijk, snel en veilig bestanden delen

 • Ideaal voor middelgrote tot grote organisaties

 • Automatiseer bedrijfsprocessen

Hosted Mail
TCA Desktop

Citrix Content Collaboration

Op zoek naar een eenvoudig platform? Content Collaboration is direct voor iedereen werkbaar dankzij haar eenvoud. Ingewikkelde handleidingen en regelmatig om support vragen zijn hiermee verleden tijd. Bespaar tijd, kosten én wordt volledig ontzorgd. Content Collaboration is hét platform waar dataveiligheid voorop staat. Dankzij het platform kan zowel binnen organisaties als met klanten en leveranciers eenvoudig worden samengewerkt. Dit komt doordat bestanden makkelijk en snel kunnen worden gedeeld. Content Collaboration ondersteunt het werken in de Cloud van de toekomst.

 • Alle data op Nederlands grondgebied versleuteld en beschermd

 • Makkelijk, snel en veilig bestanden delen

 • Ideaal voor kleine tot middelgrote organisaties

 • Vergemakkelijkt het samenwerken in organisaties

Taxi Dorenbos over werken in de Cloud

Bert Jakobs, Directeur:

De enige reden die ik kan verzinnen om TCA niet aan te raden is omdat concurrenten dan ook profijt hebben van dezelfde voordelen als wij.

Gevalletje niet zomaar een lijntje leveren: Taxi Dorenbos verwerkt meer dan 2000 telefoongesprekken met privacygevoelige informatie per dag en moet 24/7 bereikbaar zijn. Het bedrijf opereert vanuit acht vestigingen met ruim 400 fte. De ICT-omgeving moet realtime synchroniseren met taxi-applicaties en informatiebeveiliging moet topnotch zijn. TCA is genomineerd voor Best Cloud Communication door de Telecom Inspirience Awards voor de oplossing die wij hebben ontwikkeld voor, en geïmplementeerd bij Dorenbos.

Weten hoe wij deze uitdaging hebben opgelost?

Meer informatie
TCA’s oplossing voor Dorenbos
Andere klanten over ons
Andere uitdagingen opgelost
Foto Bert Jakobs op werklocatie buiten

Neem contact met ons op

Indien u op een specifiek datum en tijd teruggebeld wilt worden, geef dit hieronder aan:


Ja, ik meld mij ook aan voor Premium Content van TCA