VoIP / Cloud telefonie

Wat is het verschil tussen VoIP (Voice over IP) en Cloud telefonie? Helemaal niks, het is precies hetzelfde, alleen met een andere benaming. Bellen, overal, waar en wanneer gewenst via een internetverbinding vanuit de Cloud. VoIP is makkelijk én het bespaart kosten. Schakel eenvoudig tussen zowel vaste als mobiele telefonie. Van een handige receptie-functie, het instellen van wachtrijen tot het bellen vanuit meer dan 300 applicaties. Alles is mogelijk met VoIP van TCA. Wees altijd up-to-date, werk met de nieuwste software, laatste veiligheidstechnieken en de modernste gebruikersopties. Wij werken niet alleen met bestaande oplossingen, maar ontwikkelen indien gewenst VoIP oplossingen op maat. Dit alles zodat VoIP aansluit op de wensen en behoeften van uw bedrijf.

Waarom VoIP uw werk leuker en efficiënter maakt. Download de leaflet. Bekijk hier hoe een klant VoIP/Cloud telefonie van ons ervaart.

VoIP voordelen

  • Altijd en overal veilig bellen

  • Ervaar de beste gesprekskwaliteit

  • Bepaal het belgedrag per medewerker

  • Updates worden automatisch bijgewerkt

  • 99,9% uptime

Cloud telefonie diensten

Vraag een offerte aan
VoIP
VoIP

Wat u nog meer over VoIP wilt weten

Met VoIP kan altijd voor een vast bedrag per maand onbeperkt worden gebeld. Kom nooit meer voor verrassingen te staan en koop het belverkeer af. Wilt u niet onbeperkt bellen, maar aangepast aan de hand van uw belwensen? Koop uw belverkeer dan af op maat.

Daarnaast faciliteren wij regionale, buitenlandse, 088, 085, 0800 tot 0900 nummers. VoIP vergemakkelijkt het bellen voor iedereen én het is voordeliger.

Cloud telefonie in de praktijk: Dorenbos Vervoer Management

Bert Jacobs, Directeur:

TCA weet hoe belangrijk continuïteit voor ons is. Als we onverhoopt toch een storing hebben gaan zij meteen voor ons aan de slag.

Dorenbos Vervoer Management is een taxibedrijf en verwerkt zo’n 2000 telefoongesprekken met privacygevoelige informatie per dag. Daarnaast moet de onderneming 24/7 bereikbaar zijn voor klanten. Het bedrijf opereert vanuit acht vestigingen met ruim 400 fte. Er moet realtime gesynchroniseerd worden met taxi-applicaties en de informatiebeveiliging moet uitstekend zijn.

Wij hebben een extra beveiligde Cloud telefonie oplossing ontwikkeld die continu synchroniseert met taxi-applicaties en plansystemen. Deze zogeheten CTI (Computer Telephony Integration) cloud oplossing heeft ons vorig jaar een landelijke nominatie opgeleverd.

Meer informatie
TCA’s oplossing voor Dorenbos
Andere klanten over ons
Andere uitdagingen opgelost
Foto Bert Jakobs op werklocatie buiten

Neem contact met ons op

Indien u op een specifiek datum en tijd teruggebeld wilt worden, geef dit hieronder aan:


Ja, ik meld mij ook aan voor Premium Content van TCA