Bereikbaarheid & Continuïteit

Door moderne technologie hoeven onze communicatiesystemen nooit meer stil te staan. Het wordt ook steeds belangrijker om altijd en overal bereikbaar te zijn. Bij uitval van systemen ligt in het minste geval vaak een substantieel gedeelte van de werkzaamheden binnen de organisatie stil. Dit kost geld: verminderde omzet en productiviteit, maar ook onvrede van klant (en werknemer).

(Potentiële) klanten worden steeds kritischer en de klantloyaliteit is snel verdwenen. Zelf als u zelfs maar een aantal keer slecht bereikbaar bent geweest. Resultaat? Klantverlies en slechte mond-tot-mond reclame. Daarnaast eisen werknemers ook dat ze kunnen werken met snelle en goed werkende systemen.

Bij TCA komt u niet zomaar voor verassingen te staan. TCA is gespecialiseerd in ICT automatisering voor organisaties tot 400 werknemers. Wij brengen op basis van uw specifieke bedrijfskenmerken een ICT advies uit. Zo betaalt u alleen voor wat u nodig heeft, zonder zorgen over klantverlies en ontevreden werknemers door storingen en onbereikbaarheid.

Ook werken zonder gemopper?
Direct contact: 0592 – 37 80 80
Ook werken zonder gemopper?
Direct contact: 0592 – 37 80 80

Altijd bereikbaar met de oplossingen van TCA

Cloud telefonie
Cloud werken
Zakelijk internet
ICT beveiliging
Mobiel werken
Maatwerk
IT beheer & support
Alle oplossingen

Meer leren over het aanpakken van uw ICT-uitdagingen? Op de hoogte blijven van ICT-ontwikkelingen en wat wij doen? Schrijf u in voor premium content van TCA en ontvang nieuwsbrieven, blogs & whitepapers over ICT-ontwikkeling & innovatie anno 2019.

Let op: u onvangt een e-mail waarmee u de inschrijving moet bevestigen.

Ontvang premium Content van TCA over ICT in het Bedrijfsleven
Onze blogs en nieuwsbrieven worden gelezen door honderden klanten en andere geïnteresseerden. Bekijk ons privacybeleid hier
Check uw e-mail om uw bevestiging van inschrijving te voltooien.