AVG/GDPR-Compliance

Cyberaanvallen weren, datalekken voorkomen, persoonsgegevens beschermen, privacy respecteren: u moet allerlei werkzaamheden uitvoeren om te blijven voldoen aan de AVG wetgeving. Misschien heeft u al veel tijd gestoken in AVG compliant worden. Misschien bent u ook wel een beetje AVG-moe. Toch is het erg belangrijk om uw AVG-compliancy te blijven monitoren.

Wilt u boetes voorkomen, maar niet te veel tijd, geld en energie blijven investeren in AVG compliant zijn? Wilt u zich gewoon helemaal geen zorgen meer maken over de AVG?

Onze IT security specialisten helpen u graag verder met de AVG compliance tool van TCA en een AVG stappenplan. Voorkom nare verassingen en blijf met TCA de security en privacy wetgeving altijd een stapje voor.

TCA helpt bij het beschermen van uw data. Houd uw security up-to-date en vraag vandaag nog een AVG compliance check aan.

AVG compliance check aanvragen
AVG compliance check aanvragen
Security diensten van TCA
Security diensten van TCA

5 redenen om uw AVG compliancy (nogmaals) te checken

Omdat u wilt blijven voldoen aan de AVG wetgeving. Europese Wetgeving wordt regelmatig aangepast en u wilt dit pro-actief (laten) monitoren.

Omdat cybercriminelen steeds slimmer worden en de status van uw security diensten en gegevensbescherming regelmatig moet worden gecontroleerd.

Omdat een ongeluk in een klein hoekje zit. Bij veel organisaties is er bijvoorbeeld last-minute werk verricht en is er geen professional ingezet voor de ingang van de AVG.

Omdat de Autoriteit Persoonsgegevens is begonnen met het beboeten van organisaties die niet (volledig) voldoen aan de AVG-wetgeving

Omdat deze boetes kunnen oplopen tot €20.000.0000… Do we need to say more?

AVG-valkuilen die u écht wilt voorkomen
AVG-valkuilen die u écht wilt voorkomen

Meer leren over het aanpakken van uw ICT-uitdagingen? Op de hoogte blijven van ICT-ontwikkelingen en wat wij doen? Schrijf u in voor premium content van TCA en ontvang nieuwsbrieven, blogs & whitepapers over ICT-ontwikkeling & innovatie anno 2019.

Let op: u onvangt een e-mail waarmee u de inschrijving moet bevestigen.

Ontvang premium Content van TCA over ICT in het Bedrijfsleven
Onze blogs en nieuwsbrieven worden gelezen door honderden klanten en andere geïnteresseerden. Bekijk ons privacybeleid hier
Check uw e-mail om uw bevestiging van inschrijving te voltooien.