Efficiënter samenwerken op de werkvloer

Efficiënt samenwerken met collega’s is belangrijk om werkdoelen te behalen en overheadkosten te besparen. Maar hoe verbeter je de samenwerking in een team? De eerste stap is het inzetten van IT-oplossingen die gericht zijn op:

1. het stellen van concrete werkdoelen, en;

2. het verbeteren van de samenwerking op de werkvloer.

Kom er achter hoe u kosten kunt besparen door beter te gaan samenwerken. Ontdek Content Collaboration en Sharepoint.

Probeer onze demo
Meer over het verbeteren van teamwork
Probeer onze demo
Meer over het verbeteren van teamwork

AVG Compliance / GDPR Compliance

Hoe voldoe ik aan de AVG? Wanneer voldoe ik aan de AVG? Vragen waar TCA u antwoord op kan geven. Onze IT security specialisten hebben een AVG compliance tool ontwikkeld waarmee ze uw AVG compliancy in de praktijk mee kunnen testen. Voorkom datalekken, voldoe aan privacy wetgeving en zorg dat uw gegevensbescherming in orde is. Met TCA’s AVG stappenplan bent u verzekerd van AVG compliancy.

Plan een AVG compliance check
Verder lezen over ICT & AVG compliancy
Plan een AVG complance check
Verder lezen over ICT & AVG compliancy

Technologie & Strategie: onze vCIO

Een strategisch IT-beleid kan uw organisatie naar een hoger plan tillen. Maar vaak is een kwalitatief en compleet IT-plan op strategisch niveau opstellen lastig, bijvoorbeeld omdat de nodige technische kennis ontbreekt. Daarom bieden wij organisaties een vCIO aan, een virtual Chief Information Officer.

Een vCIO geeft IT advies op onder andere strategisch en technisch niveau en zorgt ervoor dat u maximaal resultaat kunt halen uit uw IT-investeringen.

Weet waar uw IT risico’s en kansen liggen. Meer productiviteit, minder downtime & proactief beheer. Werken met een vCIO vertaalt zich naar IT uitbesteding die écht een verschil maakt.

Maak een afspraak met onze vCIO
Onze vCIO in de praktijk
Maak een afspraak met onze vCIO
Onze vCIO in de praktijk

Bereikbaarheid & Continuïteit

TCA biedt een betrouwbare verbinding met gewaarborgde continuïteit. Wij garanderen 99.99% uptime met een snelheid die bij uw organisatie past: zo simpel kan veilig werken met een stabiel netwerk zijn.

TCA is gespecialiseerd in kantoor automatisering en werkplekbeheer voor organisaties tot 400 werknemers. Op basis van de specifieke kenmerken van uw branche, organisatie en wensen stellen wij samen met u een maatadvies samen. Zo komt u nooit voor verassingen te staan en kunnen wij optimale transparantie over uw ICT verlenen.

Ik wil snel en betrouwbaar werken
Bereikbaarheid en continuïteit: meer dan een internetlijn
Ik wil snel en betrouwbaar werken
Bereikbaarheid en continuïteit: meer dan een internet

Neem contact met mij op

Mijn gegevens:


Opmerkingen en suggesties:Ja, ik meld mij ook aan voor de nieuwsbrief

* verplicht