Security
Alledaagse activiteiten waar we niet bij stilstaan
Wij helpen u om digitale bedreigingen zoveel mogelijk uit te sluiten. Waarom? Als u te maken krijgt met digitale bedreigingen kan dit erg veel tijd en geld kosten. Hoe wij dit doen? Samen met u kijken wij naar de procesmatige en procedurele activiteiten die uitgevoerd dienen te worden. Wij doen er alles aan om u te laten werken in een continue en veilige digitale omgeving. Er zijn niet alleen digitale bedreigingen, maar menselijke fouten kunnen ook de digitale veiligheid van uw organisatie in gevaar brengen. Meer weten over alledaagse activiteiten waar vrijwel niet bij stil wordt gestaan? download dan onze White paper.

Multifactor Authenticatie MFA
Multi-Factor Authentication (MFA) is een veiligheidscontrole waarbij gebruikers hun identiteit moeten verifiëren door meerdere bewijsstukken aan te leveren voordat ze toegang krijgen tot een apparaat of applicatie. Met MFA controleer je dus of de gebruiker daadwerkelijk een gevalideerde gebruiker is die toegang probeert te krijgen of dat het een malafide gebruiker is die inlog-gegevens heeft gestolen.
Met MFA bewijst u uw identiteit door een combinatie van minimaal twee van de volgende factoren:
– Iets wat je kent, een wachtwoord of pincode
– Iets wat je hebt, bijvoorbeeld een pinpas, smartcard, smartphone of laptop
– Iets wat je bent, bijvoorbeeld via een biometrisch kenmerk zoals een vingerafdruk
Veilig werken op kantoor en thuis
De nachtmerrie van iedere ondernemer: uw bedrijfsgegevens gekaapt, uw computer geblokkeerd, gevoelige informatie op straat of misbruikt door kwaadwillende partijen. Beveilig met een antivirus pakket uw digitale voordeur tegen mensen die uw gegevens willen stelen of misbruik ervan willen maken.
Goede en up-to-date (beveiligings)software en applicaties voor uw computersystemen én alle andere apparaten is namelijk cruciaal bij de beveiliging van uw netwerk. Denk daarbij aan modems, routers, printers, smartphones. Kortom: alle apparaten die met internet verbonden zijn. Dat geldt natuurlijk ook voor privé apparaten die zakelijk gebruikt worden. Bent u op de hoogte welke privé-apparaten toegang hebben tot uw bedrijfsnetwerk?
Out of the box
Eerst een gratis hardware check
30 dagen gratis uitproberen
Binnen 1 dag geregeld
Altijd veilig werken
Eenvoudig up- & downgraden
Gratis security pakket
- Maandelijkse security rapportages
Standaard security pakket
- Maandelijkse security rapportages
- Anti-malware (spam & virus)
- Windows (beveiligings)updates
- Software updates
- Preventief onderhoud
Gevorderd security pakket
- Maandelijkse security rapportages
- Zero Day Anti-malware (spam & virus)
- Windows (beveiligings)updates
- Software updates
- Preventief onderhoud
Premium security pakket
- Maandelijkse security rapportages
- Zero Day Anti-malware (spam & virus)
- Windows (beveiligings)updates
- Software updates
- Preventief onderhoud
- Onbeperkt back-up & recovery
- Onbeperkt support
*Prijzen zijn op basis van een afname van 5 stuks, neem contact op voor andere tarieven.
Wachtwoorden
Sterke wachtwoorden voor alle medewerkers en voor alle apparaten. Routers hebben bijvoorbeeld standaard wachtwoorden (‘admin’ en ‘welkom01’) die op internet te vinden zijn. Krijgt een medewerker een nieuwe router, dan moet dus direct een persoonlijk wachtwoord worden ingesteld.
Beveilig uw website
Beveilig de website en webshop met een SSL-certificaat zodat data versleuteld verstuurd wordt. Zorg ervoor dat de websitesoftware altijd up-to-date is en beperk het aantal inlogpogingen. U kunt automatisch IP-adressen blokkeren die kort na elkaar fout inloggen.
Afsluiten van systemen
De laptop in de slaapstand zodat u morgen direct weer verder kunt? Liever niet. Met het volledig afsluiten van systemen verhoogt u de veiligheid. Overigens kunnen apparaten vaak niet (automatisch) updaten als deze in de slaapstand staat.
Versleutel alle data
Met encryptie van data zorgt u voor extra beveiliging. Versleutel de gegevens op harde schijven en de data die u verstuurt. Dat kan met een VPN-verbinding (Virtual Private Network), met SharePoint of bijvoorbeeld Content collaboration van Citrix. Derden software zoals Cryptshare bieden ook de mogelijkheid om data versleuteld met elkaar te delen.
Extensies zichtbaar maken
Zet de optie ‘extensies voor bekende bestandtypen verbergen’ uit in de mapopties van Windows Verkenner. Zo kunt u makkelijker kwaadaardige bestanden herkennen. Klik sowieso niet op toegestuurde of gedownloade bestanden met de extensie ‘.exe’, ‘.vbs’ en ‘.scr’. Cryptolockers maken hier dankbaar gebruik van.
Maak een back-up
Back-ups van (vitale) bestanden in de cloud en offline. Met een back-up van uw software, bestanden, site en databases kunt u na een crash of cyberaanval weer snel aan de slag. Basisregel is werken in de productiedata, back-up op een plek voor snelle restore en decentrale back-up voor extra zekerheid.