Mobiel werken

Mobiel werken neemt razendsnel toe, net als de verwachtingen van de kwaliteit, snelheid en flexibiliteit van mobiele devices. En waarom ook niet? De techniek laat snelle verbindingen op mobiele telefoons, tablets en laptops toe. Daarbij wordt het steeds belangrijker om altijd bereikbaar te zijn voor klanten. Een slim mobiel beleid kan u geld besparen. Daarnaast wordt het inventariseren van de gevolgen van het inzetten van mobiele apparatuur steeds belangrijker. Ons advies? Blijf niet achter.

Het toepassen van mobiel werken in uw organisatie kan plaatsvinden op verschillende niveaus en heeft verschillende implicaties. Laat u adviseren over een passend mobiel werken beleid of kies zelf welke devices u nodig heeft om zo optimaal mogelijk te kunnen werken.

Vraag een offerte aan
Vraag een offerte aan
Meteen contact met een specialist: 0592 37 80 80
Meteen contact met een specialist: 0592 37 80 80

Mobiele Telefonie

Mobiel werken begint bij mobiele telefonie. Bij TCA krijgt u een mobiele telefoon die bij u past met het juiste abonnement. Of u nou een KPN, Vodafone of T-Mobile abonnement wilt: wij verzorgen het afsluiten van uw abonnement van A tot Z. Wat kunt u van ons verwachten?

  1. Hulp bij het uitkiezen van een telefoon met de juiste specificaties voor uw wensen en benodigdheden.
  2. Een abonnement dat past bij uw bel-, en internetgedrag.
  3. Het uitbreiden van uw huidige abonnement.
  4. Hulp bij storingen. Het regelen van simwissels bij bijvoorbeeld vermissing.
  5. Integratiemogelijkheden met o.a. VoIP, Skype for business, Office 365 en cloud werkplek oplossingen van TCA.
  6. Nog veel meer.

En nog veel meer. Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan
Vraag een offerte aan
Meer lezen over mobiele telefonie
Meer lezen over mobiele telefonie
Mobiel met simkaarten

Mobiel werken met andere smart devices: tablets, laptops, chromebooks, notebooks & meer

Mobiel werken met smart devices die een iets serieuzer formaat hebben dan een mobiele telefoon? Kies dan voor een tablet, laptop, chromebook, notebook of een ander smart device dat geschikt is voor de doelen die u wilt bereiken met mobiel werken. Het managen en monitoren van mobiele toepassingen en mobiele devices van uzelf en uw werknemers kan zeer complex zijn, ook voor kleine organisaties. TCA ondersteunt u bij het bepalen en beheren van uw mobiele infrastructuur, applicaties, integraties, dienstverlening en beheer. Weet u niet zeker wat u nodig heeft en wilt u advies over een compleet mobiel werken beleid? Onze mobiel werken adviseurs staan u graag te woord.

Ik wil advies over een mobiel werken
Ik wil advies over een mobiel werken
Ik wil advies over een mobiel werken beleid
Ik wil advies over een mobiel werken beleid
Collectie van apparaten in het groen

Mobiele Data

Mobiele data en draadloze netwerken vormen vaak de basis voor mobiel werken. Echt goed beveiligde draadloze verbindingen zijn schaars op de meeste plekken waar u en uw werknemers mobiel willen werken. Daarom is het noodzakelijk om mobiele databundels aan te schaffen voor uw smart devices. Mobiele data is op basis van abonnementen te verkrijgen voor mobiele telefoons en andere smart devices. Wij begrijpen dat het dataverbruik per werknemer verschilt. Daarom berekenen wij de beste deal voor u op basis van het dataverbruik per werknemer. Zo betaalt u nooit te veel: alleen voor wat u echt verbruikt.

Ik wil mobiele data & een nieuw device
Ik wil mobiele data & een nieuw device
Ik wil mobiele data voor mijn huidige device
Ik wil mobiele data voor mijn huidige device
Mobiele data

Thuis werken

Voor veel mobiele werkers is thuiswerken het populairst. Met de cloudoplossingen van TCA hebben mobiele werknemers gemakkelijk toegang tot de werkomgeving vanaf hun eigen laptop of PC. Werknemers kunnen thuis alles wat in de uw cloud opgeslagen staat inkijken, bewerken en delen. Alle wijzigingen worden automatisch gesynchroniseerd zodat werknemers die wel op locatie werken realtime inzicht hebben in het werk van de thuiswerkende collega. Mobiele data is bij thuiswerken overbodig: werknemers kunnen gebruik maken van hun eigen internetverbinding. Laat wel altijd even checken of deze verbinding uw bedrijfsgegevens voldoende beschermd!

Ik wil thuis werken met cloud oplossingen van TCA
Lees meer over cloud werken
Ik wil thuis werken met cloud oplossingen van TCA
Lees meer over cloud werken

Neem contact met ons op

Indien u op een specifiek datum en tijd teruggebeld wilt worden, geef dit hieronder aan:


Ja, ik meld mij ook aan voor Premium Content van TCA