Maatwerk

Voor TCA zijn uw organisatiedoelstellingen onze uitgangspunten bij het vinden van passende IT-oplossingen. Wij gaan niet alleen uit van bestaande oplossingen: waar het nodig, beter en/of efficiënter is ontwikkelen wij met plezier nieuwe oplossingen die precies aansluiten op de werkzaamheden binnen uw onderneming. Dit doen wij zelfstandig of in coproductie met u. Geen ICT-vraagstuk is ons te complex: onze IT-professionals worden graag uitgedaagd.

Daag onze IT-professionals uit
Wat wij doen voor klanten: case studies
Daag onze IT-professionals uit
Wat wij doen voor klanten: case studies
Logo voor de Telecom Inspirience Awards 2018

Taxi Dorenbos / VMNN

Door het samengaan van Taxi Dorenbos en VMNN ontstond in 2017 de grootste taxicentrale van Noord-Nederland. Het taxibedrijf verwerkt zo’n 2000 telefoongesprekken per dag, onder andere voor ritaanvragen. Voor dit taxibedrijf heeft TCA een cloud omgeving ontworpen op basis van een softwarematige VoIP centrale. De cloud omgeving synchroniseert realtime met taxi-applicaties en plansystemen. Daarnaast wordt de omgeving extra beveiligd omdat de prioriteiten omtrent informatiebeveiliging zeer hoog zijn: het bedrijf verwerkt de hele dag door privacygevoelige informatie (zoals namen, adressen en andere persoonlijke kenmerken).

De zogeheten CTI (computer telephony integration) cloud oplossing die TCA voor Dorenbos heeft ontwikkeld en geïmplementeerd heeft ons vorig jaar een landelijke nominatie opgeleverd voor best cloud communication project van de Telecom Inspirience Awards. Wordt uw onderneming volgend jaar genomineerd met een TCA oplossing?

Ik wil maatwerk van TCA
Verder lezen klantcase Dorenbos
Ik wil maatwerk van TCA
Verder lezen klantcase Dorenbos

BiebCloud

Vanuit TCA Group is TCA Telecom & IT de ontwerper, ontwikkelaar en beheerder van het merk BiebCloud. BiebCloud is ontstaan vanuit de wens om bibliotheken optimaal te ondersteunen op het gebied van ICT op een moderne en kostenefficiënte manier. BiebCloud ontwikkelt en implementeert cloudoplossingen voor organisaties in de bibliotheekbranche. Dagelijks maken honderden medewerkers van bibliotheken gebruik van deze cloudomgeving. Het succes van BiebCloud is vooral te danken aan het realiseren van koppelingen die anderen niet voor mogelijk hielden.

Lianne Busser, Directeur Bibliotheek Veluwezoom over BiebCloud:

“We werken altijd in een goed beveiligde omgeving. Er hoeft niet meer met allerlei bestanden op en neer gelopen of gemaild te worden omdat we altijd de laatste versies van bestanden bij de hand hebben. BiebCloud is stabiel en via de helpdesk zijn eventuele problemen snel aan te kaarten. BiebCloud heeft de flexibiliteit van mijzelf en mijn medewerkers erg verruimd. Dat komt de kwaliteit van ons werk alleen maar ten goede.”

Test

Neem contact met mij op

Mijn gegevens:


Opmerkingen en suggesties:Ja, ik meld mij ook aan voor de nieuwsbrief

* verplicht