Cloud werken

Kiest u voor cloud werken? Met cloud werken werkt u in het heden met het oog op de toekomst. Met cloud werken werkt u slim, efficiënt en effectief met behulp van moderne technologieën. Werken in de cloud betekent toegang tot uw werkplek op iedere mogelijke plek ter wereld. Overal waar u een internetverbinding heeft, heeft u veilig toegang tot uw bestanden en kunt u deze bewerken, delen en opslaan. Met werken in de cloud heeft u altijd en overal toegang tot uw werkplek. Meer weten over de voordelen van werken in de cloud? Vraag een offerte aan of lees hieronder meer over onze cloud werken oplossingen.

Ik wil modern werken
Vraag een demo aan van TCA’s cloud werkplek
Ik wil modern werken
Vraag een demo aan van TCA’s cloud werkplek
Berg met wolken als illustratie voor werken in de Cloud

TCA Desktop

Werken met TCA Desktop betekent werken in de Cloud met ongekende flexibiliteit. De voordelen van cloud werken met TCA desktop zijn groot. Zo kunt u altijd en overal werken; op kantoor en thuis, maar ook op locatie bij de klant of leverancier. Met TCA Desktop kunt u altijd bij uw applicaties en documenten. Uit onderzoek blijkt dat u met werken in de cloud tot 60% kan besparen op de kosten van uw IT-beheer. U hoeft niet meer te investeren in dure servers en bijbehorende randapparatuur. Wij nemen de complete inrichting van de virtuele werkomgeving op ons. TCA zorgt ervoor dat het enige dat u hoeft te doen, uw werk is.

Voordelen TCA Desktop

 • Een online desktop betekent overal toegang tot uw werkplek
 • Gemakkelijk delen, opslaan en raadplegen van bestanden in de cloud.
 • Eenvoudig zelf gebruikers toevoegen of verwijderen.
 • Per gebruiker samenstellen welk pakket aan applicaties er nodig is
 • Bedrijfsapplicaties ook online beschikbaar.
Vraag een offerte aan
Meteen contact met een specialist: 0592 37 80 80
Vraag een offerte aan
Meteen contact met een specialist: 0592 37 80 80
TCA Desktop

Hosted Mail

Hosted Mail van TCA is dé hosted e-mail oplossing voor uw onderneming. Met de Hosted Mail oplossing van TCA kunt u overal uw e-mails raadplegen en beantwoorden. Hosted Mail van TCA is inclusief een slim virus- en spamfiltering-systeem en bovendien krijgt u gratis toegang tot een overzichtelijke webversie van uw e-mail. Uw e-mail, agenda, taken en contactenlijst worden automatisch gesynchroniseerd met uw PC, laptop, tablet en telefoon. Ook kunt u gemakkelijk mailboxen delen met collega’s. Dus heeft het voor u geen meerwaarde om een investering te doen in een eigen e-mail server? Maar wilt u wel mail, agenda en contacten op een veilige manier overal bij de hand hebben? Kies dan voor Hosted Mail van TCA.

HOSTED MAIL VAN TCA BETEKENT • Tot 100 GB e-mail opslag per gebruiker • Webmail; Outlook via browser • Hulp bij set up van Outlook op mobiele devices • Persoonlijke & onbeperkte helpdesk • Volledige overstapservice: inclusief behoud van bestanden en e-mail • Alles up-to-date: pushmail voor smartphone en tablet • Veiligheid voorop: virus en spam wordt automatisch gefilterd

Ik ben overtuigd: host mijn mail
Contact met een medewerker
Ik ben overtuigd: host mijn mail
Contact met een medewerker
Hosted Mail

Office 365

Office 365 is een soort digitale versie van uw werkplek, waarbij u uw bestanden opslaat in de Cloud. Office 365 is geschikt voor ondernemingen waar er vooral administratieve taken worden uitgevoerd. Thuis, op kantoor, in het buitenland: met Office 365 kunt u overal uw documenten inzien, bewerken, opslaan en delen. Het enige dat u hoeft te doen is inloggen met uw account en wachtwoord. Combineer Office 365 met Hosted Mail van TCA om nog beter bereikbaar te zijn! Meer nodig dan Office applicaties alleen? Kies dan voor TCA Desktop.

 • VOORDELEN OFFICE 365
 • Altijd de nieuwste versie van Office
 • Geen zorgen over opslagcapaciteit: 1 TB opslag
 • Overal en altijd toegang tot uw Office applicaties – Gemakkelijk delen van Office bestanden
 • 24/7 helpdesk
 • Beschikbaar op al uw smart devices: Windows, Mac, iPad, iPhone en Android
Wat kost Office 365?
Wat kost Office 365?
Office 365

Deel bestanden veilig en gemakkelijk

Er zijn allerlei methoden waarop bestanden kunnen worden gedeeld. Het is belangrijk dat dit makkelijk en veilig gebeurd. Wij garanderen met zowel Content Collaboration als SharePoint, dat uw bestanden altijd veilig gedeeld worden. Daarnaast wordt samenwerken een stuk eenvoudiger op de werkvloer. Dit komt doordat bestanden makkelijk en snel kunnen worden gedeeld. Content Collaboration en SharePoint ondersteunen de werkplek van de toekomst.
Content Collaboration en SharePoint hebben veel overeenkomsten. Bij beide platformen kunnen bestanden worden gedeeld met werknemers, klanten en zakelijke relaties. Er zitten weliswaar verschillen tussen. Kies het platform die het beste bij uw organisatie past.

Ik wil zorgeloos data opslaan en uitwisselen: Content Collaboration
Ik wil zorgeloos data opslaan en uitwisselen: Content Collaboration
Ik wil een volledig platform gericht op teamsamenwerking: Sharepoint
Ik wil een volledig platform gericht op teamsamenwerking: Sharepoint

CC

SP

Maatwerkoplossingen
Hulpmiddelen voor teamsamenwerkingen:
– communiceer en informeer
– transformeer en automatiseer
×
Geschikt voor kleine en middelgrote organisaties (1 – 400) ×
Geschikt voor middelgrote tot grote organisaties (>  100) ×
Aan te passen naar de wens van de eindgebruiker ×
Data versleuteld en beschermde opslag volgens de AVG/GPDR

VOORDELEN CLOUD OPLOSSINGEN VAN TCA

 • Altijd en overal uw werkplek beschikbaar

 • Flexibel en schaalbaar: uw cloud omgeving past zich aan op basis van uw bedrijfsdynamiek

 • Geen zorgen over onderhoud: updates worden automatisch bijgewerkt in de cloud omgeving.

 • Hogere productiviteit met een uptime garantie van 99.99%

 • Altijd veilig aan het werk

Ontvang premium Content van TCA over ICT in het Bedrijfsleven
Onze blogs en nieuwsbrieven worden gelezen door honderden klanten en andere geïnteresseerden. Bekijk ons privacybeleid hier
Check uw e-mail om uw bevestiging van inschrijving te voltooien.