Zakelijke telefonie van TCA

De slimme ondernemer gaat voor zakelijke telefonie van TCA. Waarom? U wilt zakelijk goedkoop bellen. Daarnaast wilt u een veilige en betrouwbare telefoonverbinding. De zakelijke telefonie oplossingen van TCA bieden u een kwalitatief communicatiesysteem voor een goede prijs. Voordelig bellen doet u daarom met onze vaste telefonie, cloud telefonie, of mobiele telefonie oplossingen.

En waar gaat u voor? Vast, cloud of mobiel bellen van TCA? Of misschien een combinatie? Vraag meteen gratis een consult aan en laat u adviseren door onze telecomspecialisten. Wilt u zich eerst verder verdiepen? Lees dan meer over onze verschillende zakelijke telefonie oplossingen.

Gratis advies over dé telefonie oplossing voor mijn bedrijf
Verder lezen
Gratis advies over dé telefonie oplossing voor mijn bedrijf
Verder lezen
Zakelijke Telefonie

Vaste telefonie

Voordelig bellen met een vaste lijn doet u met TCA’s Unify oplossingen. Bellen met de vaste telefonie systemen van Unify betekent veilig en voordelig bellen met een goede verbinding terwijl de telefooncentrale bij u op locatie staat. Met vaste telefonie van TCA heeft u dus volledige controle over uw eigen communicatiesysteem, maar dan wel met de onbeperkte service van TCA. Vraag nu een offerte aan of lees meer over de voordelen van vast bellen met TCA.

Ik wil vaste telefonie
Verder lezen
Ik wil vaste telefonie
Verder lezen

Cloud telefonie

Voordelig bellen vanuit de cloud doet u met onze VoIP (Voice over IP) oplossingen. VoIP is niets anders dan bellen over het internet in een veilige cloudomgeving van TCA. Met cloud bellen van TCA kunt u bijna altijd kosten besparen op uw huidige omgeving en bent u verzekerd van een stabiele verbinding. Bellen via de TCA cloud is betrouwbaar bellen zonder nare verassingen. Stap vandaag nog over naar cloud bellen of lees meer over onze cloud telefonie oplossing.

Stap over naar cloud telefonie
Verder lezen
Stap over naar cloud telefonie
Verder lezen

Mobiele telefonie

Bent u op zoek naar een mobiel abonnement voor op de zaak en onderweg? Bij TCA heeft u onbeperkt de keuze. Kies bijvoorbeeld tussen toestellen van Apple en Android of toestellen met andere besturingssystemen. Laat u verassen over hoeveel er mogelijk is bij TCA op het gebied van bel-, sms-, en internetbundels en abonnementen van A-providers. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Laat u adviseren door één van onze telecomspecialisten of lees eerst meer over mobiele telefonie van TCA.

Mobiel bellen met TCA
Verder lezen
Mobiel bellen met TCA
Verder lezen

Cloud werken

Cloud werken is het nieuwe werken. Met cloud werken werkt u namelijk slimmer, efficiënter en effectiever met behulp van de modernste technologieën. Met werken in de cloud heeft u altijd en overal toegang tot uw werkplek. Daarnaast kunt u met cloud opslag eenvoudig en veilig bestanden opslaan en delen met werknemers, collega’s en andere zakelijke relaties. TCA is gespecialiseerd in cloud solutions voor bedrijven tot 400 werknemers.

Ik wil cloud werken
Meer lezen over cloud werken
Ik wil cloud werken
Meer lezen over cloud werken
Cloud Werken

ICT Zonder Zorgen

Wilt u een voorsprong op uw concurrentie met slimme ICT oplossingen die draaien op de beste apparatuur? Wilt u zich daarbij geen zorgen maken over de veiligheid van uw systemen? Geen wachtrij bij onze servicedesk en altijd 99.99% uptime? Dat kan bij TCA. Wij bieden een alles-in-één oplossing die toch specifiek past bij uw bedrijf.

Wat dit in de praktijk betekent? U heeft altijd en overal uw werkplek beschikbaar met een complete ontzorging van uw ICT.

Wij stellen op basis van uw bedrijfsprocessen een pakket op maat samen waar deze gehele ICT-ontzorging onder valt: voor een vast laag bedrag per maand ontvangt u apparatuur én ICT-diensten. Weten hoeveel het kost om uw ICT te ontzorgen? Wij rekenen op een meevaller.

Wat kost ICT Zonder Zorgen voor mij?
Hoe werkt ICT Zonder Zorgen?
Wat kost ICT Zonder Zorgen voor mij?
Hoe werkt ICT Zonder Zorgen?

ICT-beveiliging

De beveiliging van gegevens wordt met de dag belangrijker. Onder andere door de invoering van databeschermingswetten zoals de AVG wetgeving is het noodzakelijk geworden om uw online security up-to-date te houden. TCA kan u helpen bij het beschermen van data. Zo kunt u bij ons een AVG compliance check aanvragen om te achterhalen of u echt voldoet aan de AVG. Daarnaast beschermen wij uw werkplek en apparaten tegen spyware, malware en andere soorten digitale inbraak. TCA kijkt naar uw specifieke situatie zodat er écht passend IT beveiligingsadvies gegeven wordt.

IT security consult plannen
IT security consult plannen
Onze IT Security Diensten
Onze IT Security Diensten
ICT-beveiliging

Beheer & Support

Kwalitatief beheer en support is het fundament van een betrouwbare ICT-omgeving. Daarom vindt IT en telecom ondersteuning bij TCA preventief en volgens strikte procedures plaats. TCA biedt IT beheer middels pro-actieve, deels geautomatiseerde monitoring. Voor ICT support kunt u terecht bij onze kundige servicedesk medewerkers. TCA heeft een professioneel helpdesk team dat 24/7 voor u klaar staat. Ons doel is dat uw team altijd en overal ongestoord kan werken. Niet reageren, maar anticiperen is hierbij ons devies.

Zorgeloos uw IT-beheer uitbesteden?
Meer over beheer en support
Zorgeloos uw IT-beheer uitbesteden?
Meer over beheer en support
Beheer en Support

Maatwerk

Heeft u een zeer specifieke ICT-uitdaging? Of heeft u een heel complex ICT-vraagstuk? Wilt u een branche kenmerkende oplossing? Of is uw onderneming echt one-of-a-kind als het op de IT verzorging aan komt? Onze IT specialisten zijn gek op maatwerk. Het maatwerk van TCA is perfect voor organisaties die verlangen naar meer betrokkenheid vanuit hun ICT-leverancier.

Maatwerk aanvragen
Lees meer over het maatwerk van TCA
Maatwerk aanvragen
Lees meer over het maatwerk van TCA
Maatwerk

Zakelijk internet

Met zakelijk internet van TCA krijgt u maximale snelheid met een betrouwbare verbinding voor een eerlijke prijs. Bij veel diensten van TCA krijgt u namelijk een internetlijn tegen gereduceerd tarief of helemaal gratis. Bij TCA heeft u de keuze uit een zakelijke VDSL-, of glasvezelverbinding met een 99.99% uptime garantie. Wilt u er achter komen of u in aanmerking komt voor een gratis internetlijn?

Vraag offerte aan
Uw mogelijkheden met zakelijk internet van TCA
Vraag offerte aan
Uw mogelijkheden met zakelijk internet van TCA
Zakelijk internet

Mobiel werken

Mobiel werken is werken op iedere locatie, vanaf ieder device. Mobiel werken van TCA betekent overal ter wereld toegang tot uw werkomgeving, bestanden en werkmail. TCA biedt mobiele ICT oplossingen die uw organisatie samenhangende, snelle en veilige mobiele communicatie garanderen tegen een kostenefficiënte oplossing.

Ik wil overal bereikbaar zijn
Lees meer over Mobiel werken
Ik wil overal bereikbaar zijn
Lees meer over Mobiel werken
Mobiel werken

Neem contact met mij op

Mijn gegevens:


Opmerkingen en suggesties:Ja, ik meld mij ook aan voor de nieuwsbrief

* verplicht