Non-profit

Non-profit

Wij bieden een zeer eenvoudige Cloud werkplek, voor zowel medewerkers als vrijwilligers. Waarom? Voor veel non-profit organisaties met maatschappelijke doeleinden heeft ICT niet de hoogste prioriteit. Alles moet makkelijk werken, gewoon zoals het hoort. Geen ingewikkelde oplossingen, maar  de basis. Daarnaast wordt er wegens beperkte middelen zo weinig mogelijk geld in geïnvesteerd.  Veelal hebben non-profit organisaties niet de kennis in huis om de ICT zo efficiënt mogelijk in te richten, daarom is onze Cloud werkplek dé oplossing!
Direct contact met consultant
Contact mij

De voordelen

  • Maak gebruik van onze non-profit tarieven

  • Bespaar kosten op ICT

  • Flexibel up- & downgraden voor o.a. de vrijwilligers

  • Eenvoudige koppeling met bestaande systemen

  • Makkelijk werken

Van verenigingen, stichtingen tot musea

Vrijwel alles organisaties werken met gevoelige informatie, zowel organisatorisch als persoonsgegevens. Het is daarom ook heel belangrijk dat de security van de Cloud werkplek goed is ingericht. Dit houdt in dat wij de online omgevingen van medewerkers en vrijwilligers beschermen tegen digitale gevaren, van virussen tot malware. Niet alleen liggen er digitale gevaren op de loer, maar verdwijnen regelmatig documenten door menselijke fouten. Gelukkig slaan wij alle bestanden en data voor non-profit organisaties driedubbel op met onze back-up.

Reduceer de kosten

Zakelijke telefonie en bellen met VoIP reduceert de kosten voor non-profit organisaties. Ervaar de vrijheid om te bellen via het internet. Dit is niet alleen gunstig voor de kosten, maar ook voor de vrijheid van medewerkers en vrijwilligers. Bellen met VoIP-toestellen of met zakelijke mobiele telefonie.  Als er vanuit bijvoorbeeld huis gebeld wordt, kan dit eenvoudig via de mobiele telefoon vanuit het zakelijke telefoonnummer. Er hoeft geen extra apparatuur aangeschaft te worden, waardoor meer geld geïnvesteerd kan worden in de uiteindelijke missie van non-profitorganisaties. Zijn uw medewerkers en vrijwilligers veel onderweg? Dan is zakelijke mobiele telefonie misschien iets voor uw organisatie. Met zakelijke mobiele telefonie van TCA heeft u alle kosten op één factuur, waardoor de administratie weer tijd bespaart. Win-winsituatie.

Zakelijk internet

Bent u zich bewust waarvoor uw organisatie allemaal internet nodig heeft? Dit kan van de camerabewaking, kassasystemen tot aan telefoneren en werken in de Cloud zijn. Daarom raden wij elke organisatie zakelijk internet aan.  Een continue internetverbinding is vrijwel de basis voor elke organisatie. Bespaar tijd en irritaties met een zakelijke internetverbinding.