Advies van TCA

//Advies van TCA
Advies van TCA2018-09-26T07:17:45+00:00

Bij TCA krijgt u te alle tijde transparant en onafhankelijk advies. Wanneer u ons vertrouwt om samen met u de keuze te maken bij welke provider u uw mobiele vloot wilt onderbrengen gaan wij al volgt te werk:

In een telefonisch of persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs worden de ervaringen en wensen voor de komende periode geïnventariseerd. Hierbij wordt zowel gekeken naar de wensen voor de gehele organisatie als de wensen van de individuele gebruiker.

Het resultaat is een rapport met ons advies gebaseerd op uw wensen, onze oplossingen en de berekening van de calculatietool. We tonen u de besparing die wij voor u kunnen realiseren en alle voorwaarden die de provider hanteert. Op deze wijze kunnen wij u van een begrijpelijk en transparant totaal advies voorzien.

Voor een gedegen analyse van uw verbruik verzoeken wij u drie recente facturen aan te leveren. Deze facturen ontleden wij naar verkeersstroom waarna deze wordt ingevoerd in onze calculatietool. Hierin wordt uw gemiddelde belgedrag berekend en vergeleken met de actuele tarieven van de verschillende provider. Hieruit zal blijken welke aanbieder voor u de meest voordelige is.