Mobile Manager

//Mobile Manager
Mobile Manager2017-07-03T12:52:13+00:00

Mobile Manager, dé oplossing voor het beheer van uw mobiele aansluitingen!

Mobile Manager brengt alle facetten van mobiel beheer samen in één applicatie, van abonnementen tot hardware, van belgedrag tot reparatiestatussen. De geïntegreerde webshop maakt het bestellen van hardware bij een door u gewenste leverancier/distributeur overzichtelijk en eenvoudig. U kunt veel tijd besparen en met groot gemak uw inzicht in- en controle van uw mobiele vloot vergroten. Het automatisch, periodiek informeren van eindgebruikers over hun belgedrag heeft bewustwording tot gevolg, en daarmee een verlaging van de kosten, aanzienlijk!

Stelt u zich uw onderneming eens voor zonder mobiele telefonie…

Kan dat nog? Nee dat gaat echt niet, het is vandaag de dag niet meer weg te denken. Bring your own device (de eindgebruiker gebruikt zijn privé toestel ook zakelijk), is nu een trend die de beheersbaarheid van de mobiele vloot alleen maar lastiger maakt. De kosten van mobiele telefonie bestaat naast belkosten en aanschaf juist ook voor een groot deel uit kosten voor beheer, vaak verborgen kosten. Kunnen deze kosten omlaag? Ja dat kan, aanzienlijk! Met het unieke concept van Mobile Manager.

Enkele feiten op een rijtje:

gemiddeld 30% van de belkosten is privé

18% van de bedrijven is in staat om telecomkosten naar de kostenplaatsen te alloceren (bron: zibb.nl)

met name bedrijven tot 200 werknemers betalen teveel voor telecommunicatie (bron:www.ictforyourbusiness.nl)

Nu geldt dit natuurlijk alleen voor al die andere bedrijven, niet voor u. U heeft het allemaal op orde, of toch niet? Dan gaan we graag met u in gesprek om te laten zien, horen en ervaren dat het anders kan.