Onze ondersteuning

Onze ondersteuning2017-07-03T12:52:12+00:00

TCA biedt ondersteuning op maat. Hoe wilt u dat uw medewerkers werken? Wat heeft u daar voor nodig? Hoe integreert u dat in u bestaande bedrijfstoepassingen? Dit zijn allemaal vragen die u ongetwijfeld heeft als het gaat om het maken van de juiste keuze. 

Wij van TCA begeleiden u in dit hele proces.Wij bieden u de ondersteuning daar waar u dit wenst en denken met u mee om samen de perfecte omgeving te creëren die u nodig heeft om het maximale uit uw bedrijf te halen. Lees verder wat wij voor u, uw bedrijf en uw  medewerkers kunnen betekenen of neem direct contact met ons op.

Wat bieden wij uw bedrijf

U bent baas over uw eigen tijd en bent niet langer gebonden aan kantoortijden en werkplekken. Communiceren zonder beperkingen en grenzen. Waar u bent is ook uw werkplek. Dit zijn een aantal kernbegrippen van het nieuwe werken.

Bent u veel onderweg, reist u regelmatig met het openbaar vervoer, moet u vaak wachten of lopen privé- en werktijd door elkaar? Gun uzelf de vrijheid om de loze momenten of verloren tijd in te halen. Gun uzelf de vrijheid uw dag in te delen zonder te hoeven kiezen tussen uw gezin en uw bedrijf. Als u mobiel werkt heeft u deze vrijheid.

U kunt overal ter wereld zijn en toch precies weten wat er op uw bedrijf gebeurd. U hoeft nooit belangrijke berichten te missen en naar de zaak bellen om uw afspraken van de dag in te zien behoort ook tot de verleden tijd. Werken waar en wanneer u dat wilt.

Wij bieden tevens mogelijkheden om uw laptop, mobiel of tablet een vaste plaats te geven in uw auto, bus of vrachtwagen. Door uw apparatuur veilig en binnen handbereik te bevestigen kunt eenvoudig uw gegevens raadplegen in uw rijdende kantoor.

Uw klanten kunnen ook direct geholpen worden als u niet op kantoor bent. U bent in staat sneller te communiceren en de lijnen korter te houden. Uw bedrijfsbestanden kunt ten aller tijden raadplegen als deze nodig zijn tijdens uw gesprek of bezoek. Dit betekend dat u niet de dag van tevoren bestanden hoeft klaar te zetten of uit te printen maar alles terplekke kunt inzien.

Vraagt u zich eens af of echt alle medewerkers iedere dag op kantoor dienen te zijn. Kunnen uw  medewerkers net zo goed of beter thuis werken? Waarschijnlijk kunt u wel een aantal collega’s bedenken waar dit betrekking op heeft. U bespaart aanzienlijke kosten voor kantoorruimte en reiskosten voor de medewerkers die voortaan thuis kunnen werken.

Mobiel werken is het nieuwe werken, wilt u weten wat dit voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor u te bespreken.

Wat bieden wij uw medewerkers

Iedereen in uw bedrijf zal baat hebben bij een flexibele werkomgeving. Medewerkers kunnen hun werk doen wanneer dat het beste past in hun dagindeling, op de locatie die dat het beste toelaat.

Dit betekent dat u de mogelijkheid kunt bieden uw parttime medewerkers beter in te kunnen plannen in het werkrooster. Er wordt bespaard op reistijd- en kosten. Een tevreden werknemer, werkt beter. Communiceren met uw medewerkers over de mogelijkheden zullen uiten in efficiëntere tijdsbestedingen.

Maak de juiste keuze

Om ervoor te zorgen dat elke medewerker de juiste gegevens tot zijn beschikking heeft, onafhankelijk van de locatie en het systeem waarmee gewerkt wordt, dienen uw bedrijfsgegevens altijd toegankelijk te zijn. Een veilige opslag en toegang hiervan is van grote waarde voor de continuïteit van uw processen.

TCA voorziet u van de juiste middelen om dit te bereiken. Wij kunnen ervoor zorgen dat de benodigde data, email, agenda en bestanden inzichtelijk zijn voor zij die hier belang bij hebben. Middels een beveiligde verbinding kunnen uw medewerkers deze informatie ophalen op hun computer, laptop, tablet of telefoon. U wilt tenslotte niet dat gebrek aan informatie de werkzaamheden belemmert. Juist om deze reden verzorgt en faciliteert TCA een veilige dataopslag, welke bij verlies of storing eenvoudig en snel hersteld kan worden door de constante back-up die wordt gemaakt.

Voor onbeperkt ondersteuning in uw flexibele werkomgeving biedt TCA een dienst op maat. Samen met onze accountmanager bepaalt u welke supportdiensten u met welke regelmaat nodig heeft, om zo tot een aanvullende en ondersteunde support overeenkomst te komen. Daarnaast kunt u onbeperkt bij onze gespecialiseerde technische dienst terecht voor al uw dagelijkse gebruikersvragen waar u of uw medewerkers mee geholpen wensen te worden.