Mogelijkheden

Mogelijkheden2017-07-03T12:52:12+00:00

Er zijn verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf op het gebied van mobiel verkeer. Afhankelijk van de gebruikstoepassingen en de bestaande systemen en software waar u nu mee werkt, zijn er verschillende platformen te gebruiken. 

Mail only

De basis van communicatie is het delen. De meeste medewerkers zijn overal wel te bereiken via een mobiele telefoon. Echter is de meest gebruikte digitale communicatievorm alleen op kantoor beschikbaar: e-mail. Een groot voordeel is dat deze op een hele eenvoudige manier gedeeld kan worden met uw medewerkers buiten de deur. Ruim 90% van de gebruikte mobiele telefoons vandaag de dag hebben de mogelijkheid om e-mail te ontvangen, te lezen en te versturen. De helft hiervan heeft zelfs de mogelijkheid om bijlagen als foto’s, PDF bestanden of MS-Office documenten te openen. De reactietijd wordt korter, tijd wordt efficiënter gebruikte en de service naar uw klant wordt op positieve wijze bevorderd.

Meer doen?

Wilt u meer dan alleen uw e-mail overal ter beschikking hebben? Het platform bepaalt welke mogelijkheden u de mobiele werker kunt bieden en welke systemen daarvoor gebruikt kunnen worden. Hieronder vindt u welke mogelijkheden TCA u biedt om uitgebreider mobiel werken mogelijk te maken.

Met mail for Exchange heeft u niet alleen overal toegang tot uw e-mail, maar ook uw agenda, contacten, taken en favorieten uit uw browser zijn beschikbaar. U heeft tevens de mogelijkheid deze gegevens met collega’s te delen. Dit betekent dat u uw collega’s inzicht kan geven in uw agenda zodat zij weten waar u bent. Maar u kunt ook bijvoorbeeld uw secretaresse machtigen om afspraken voor u in te plannen of te wijzigen.

Een bijkomend voordeel is dat alle informatie centraal op een server wordt opgeslagen. Dit betekent dat u op elke plek dezelfde informatie kunt benaderen in plaats van dat elk systeem afzonderlijk opereert. U kunt deze informatie op verschillende manier beheren. Via uw Microsoft Outlook programma, via de Outlook web service of op uw smartphone.

De Outlook web services is een volledige outlook toegang via internet. Een webmail met de functionaliteiten, look en feel van Outlook 2007. De meeste smartphones bieden u de mogelijkheid om ook alle functionaliteiten van Mail for Exchange te gebruiken. U ontvangt e-mail als pushbericht. Dit betekent dat u deze ontvangt zodra deze verstuurd is en kunt openen en beantwoorden zoals u dat met een SMS gewend bent.  Ook agenda afspraken worden overgenomen en kunnen worden gewijzigd op uw telefoon.

Grenzen vervagen, barrières verdwijnen. Geef u zelf de vrijheid te werken waar en wanneer u wilt. Nieuwsgierig hoe mail for Exchange werkt op uw apparaat? Klik op de onderstaande links om dit te bekijken.

Werken op een smartphone

Werken op een Tablet / iPad

Werken op een Laptop

Lotus Notes helpt u uw werk snel gedaan te hebben. Het brengt e-mail, agenda, samenwerkingsmiddelen en zakelijke applicaties samen in een rijk geïntegreerde desktop ervaring.  Gebruikers kunnen op één punt hun e-mail, agenda, contacten, activiteiten, office documenten en instant messaging berichten beheren.

Lotus Notus richt zich naast communicatie ook op informatie en samenwerken. Het delen van bestanden met uw groep (collega’s) maakt samenwerken aan projecten duidelijk, simpel en overzichtelijk. U kunt bestanden delen, bewerken en opmerkingen voor uw collega’s toevoegen. Het helpt de productiviteit van gebruikers te verhogen met widgets die specifieke patronen in tekst kunnen herkennen. Tekst kan herkend worden door de juiste actie behorend bij een widget, zoals het herkennen en verwerken van een vluchtnummer in een e-mail.

Lotus Notes Traveller

Ook op uw mobiele apparaat is Lotus Notes beschikbaar. middels de Traveller software. Dit programma maakt gebruik van push email en de synchronisatie van contacten, agenda, to-do lijst en uw aantekeningen. Nieuwsgierig hoe Lotus Notes werkt op uw apparaat? Klik op de onderstaande links om dit te bekijken.

Werken op een smartphone

Werken op een Tablet / iPad

Werken op een Laptop

De Blackberry-technologie is ontworpen om binnen een paar seconden berichten en informatie op BlackBerry-smartphones af te leveren. Dit draagt ertoe bij dat de informatie op de BlackBerry-smartphone van een gebruiker automatisch wordt bijgewerkt met de informatie op uw computer. E-mail, agendavermeldingen, contactpersonen, taken en memo’s worden allemaal actueel gehouden.

Met BlackBerry Desktop Software voor de pc wordt de koppeling tussen uw BlackBerry-smartphone, e-mailaccounts, agenda’s en meer gecoördineerd. BlackBerry Desktop Software voor Mac synchroniseert uw contactpersonen, agenda’s en afspraken tussen uw computer en smartphone. Ook kunt u hiermee video’s, iPhoto-albums en iTunes-nummers en -afspeellijsten overzetten.

Met de serversoftware worden gegevens geoptimaliseerd voordat deze naar BlackBerry-smartphones worden verzonden, waarmee dit een van de meest efficiënte smartphone-oplossingen is. De oplossing is ontworpen om snelle aflevertijden, een lange levensduur van de accu en lage datakosten per megabyte te bereiken, met name bij roaming. Gebruikers kunnen op BlackBerry smartphone uitnodigingen voor vergaderingen versturen en beantwoorden. De agenda op de BlackBerry-smartphone wordt gesynchroniseerd met de agenda op de desktop zodat de gebruiker op de hoogte blijft zonder verbinding te hoeven maken met een computer. Mobiliseer uw instant messaging (IM). Dankzij de aanwezigheidsstatus kunnen uw medewerkers zien wie online is en een bericht kan ontvangen, en wat de voorkeurswijze van contact is.

Blackberry Enterprise Server Express biedt u ook de mogelijkheid om uw gegevens te synchroniseren vanuit uw Microsoft Exchange  omgeving of Lotus Notus .