Telfort2017-07-03T12:52:13+00:00

Telfort is een Nederlandse voordeelspeler voor mobiele telefonie en internet. We richten ons op zowel consumenten als zakelijke klanten.

Geen poespas

Bij Telfort bekijken we elke dag hoe we op eenvoudige wijze veel voordeel en een goede service kunnen bieden voor onze klanten. Onze producten zijn volledig afgestemd op de wensen van de Nederlandse markt. Voor de consument betekent dit: geen poespas, eenvoudig en altijd waar voor je geld. Voor zakelijke klanten betekent dat: helder, beheersbaar en gemakkelijk te administreren. Onze producten zijn te koop in onze eigen Telfort winkels, via onze webshop en bij telecomspeciaalzaken.

Duidelijke service

Iedere klant is belangrijk voor ons. Centraal staat de manier waarop Telfort een klant van dienst kan zijn. Wij willen vooral duidelijk zijn. Vooraf vertellen we welke service een klant van ons mag verwachten en die leveren wij dan ook.

Betrouwbaar

Sinds 2005 is Telfort een dochter van KPN Telecom, wij maken gebruik van het netwerk van KPN. Dit netwerk biedt uitstekende dekking, zowel binnen- als buitenshuis.

Waarom Telfort?

Voor bedrijven met twee of meer aansluitingen is er Telfort zakelijk OpMaat. Hiermee belt u heel voordelig met uw collega’s uit één bedrijfsbundel. Met extra diensten, zoals een sms-bundel of surf&mail, past u elk abonnement gemakkelijk aan de persoonlijke wensen van uw medewerkers aan.

Voordelig bellen

Zakelijk OpMaat basisabonnement Per maand
Per gebruiker €12,00
Per gebruiker sim only €9,00

Belminuten inkopen

Daarnaast kunt u belminuten inkopen voor het hele bedrijf. U koopt deze in bedrijfsbundels van 100 minuten in. Hoe meer bedrijfsbundels u gemiddeld per medewerker afneemt, hoe goedkoper het hele bedrijf belt.

Extra diensten

Een groot voordeel van Telfort zakelijk OpMaat is dat u uw abonnement heel gemakkelijk kunt uitbreiden met extra diensten die u voordeel kunnen opleveren. U kunt per medewerker bepalen wat u nodig heeft en deze diensten aan het abonnement toevoegen.

Voorwaarden

  • Bij een Zakelijk OpMaat abonnement worden er geen aansluitkosten berekend.
  • Bij een Zakelijk OpMaat abonnement worden gesprekken afgerekend per seconde met een minimum van een minuut.
  • Minuten die u in uw bedrijfsbundel koopt, kunt u ook de maand erna nog gebruiken

Klik hier voor meer info tussen verschillende providers.