BiebCloud testimonials: wat zeggen klanten over ons?

“De clouddienst van BiebCloud past in onze strategie om de IT uitvoering bij partners te beleggen en tegelijk in controle te zijn van ICT kwaliteit en hierop te kunnen sturen. Verder zorgt de BiebCloud voor een hogere graad van veiligheid. Een belangrijk pluspunt is dat haar medewerkers bij de operationele inregeling onze procedures en processen serieus aandacht hebben gegeven. De medewerkers zijn positief over de kwaliteit van de dienst.”

Marc de Gans, ICT Contract Manager Bibliotheek Rivierenland

“We werken altijd in een goed beveiligde omgeving. Er hoeft niet meer met allerlei bestanden op en neer gelopen of gemaild te worden omdat we altijd de laatste versies van bestanden bij de hand hebben. De Biebcloud is stabiel en via de Helpdesk zijn eventuele problemen snel aan te kaarten. Biebcloud heeft de flexibiliteit van mijzelf en mijn medewerkers erg verruimd. Dat komt de kwaliteit van ons werk alleen maar ten goede.”

Lianne Busser, Directeur-bestuurder Bibliotheek Veluwezoom

“De BiebCloud is vanaf elke plek beschikbaar. Over de samenwerking met de oprichters van de BiebCloud zijn we heel tevreden. Ze denken mee en duiken niet direct in de meest prijzige oplossing. Ze komen met een goed advies. Na het plotseling wegvallen van onze directeur, bleken zij ook goede ondersteuners die ervoor zorgden dat onze IT-verhuizing en herinrichting zo goed mogelijk verliep. Wij ervaren de communicatie met de BiebCloud en haar helpdeskmedewerkers als positief.”

Mirjam Weijers en Marian Camphuis, Bibliotheek Brummen | Voorst