Expertise Bureau Noord en de ICT-oplossing

Chris Bijzet, Directeur Groot Aandeelhouder: “Sinds we werken met de Cloud oplossing van TCA kunnen we sneller onze informatie delen en hoeven we ons geen zorgen te maken over de veiligheid van onze gegevens en die van onze klanten.”

“Wij zien de komende jaren met vertrouwen de samenwerking tussen TCA en Expertise Bureau Noord tegemoet. Waarom? TCA beheert onze ICT diensten naar volle tevredenheid. Net als bij ons bedrijf geldt bij TCA ook het credo ‘afspraak = afspraak’. Daarnaast staat TCA ons bij met raad en daad op ICT-gebied. Van een professionele servicedesk die 24/7 tot onze beschikking staat tot en met het installeren van randapparatuur op locatie. TCA ontzorgt ons volledig op het gebied van ICT.”

Weten hoe wij deze uitdaging hebben opgelost?

Lees verder Expertise Bureau Noord
Expertise Bureau Noord

400 fte all the way: dit is Taxi Dorenbos

Gevalletje niet zomaar een lijntje leveren: Taxi Dorenbos verwerkt meer dan 2000 telefoongesprekken met privacygevoelige informatie per dag en moet 24/7 bereikbaar zijn. Het bedrijf opereert vanuit acht vestigingen met ruim 400 fte. De ICT-omgeving moet realtime synchroniseren met taxi-applicaties en informatiebeveiliging moet topnotch zijn. TCA is genomineerd voor Best Cloud Communication door de Telecom Inspirience Awards voor de oplossing die wij hebben ontwikkeld voor, en geïmplementeerd bij Dorenbos.

Wildlands Adventure Zoo: Op dit moment zijn wij bezig met het schrijven en vormgeven van deze klantcase.  Binnenkort wordt hier onze klantcase geplaatst van onze klant Wildlands Adventure Zoo.

Neem contact met ons op

Indien u op een specifiek datum en tijd teruggebeld wilt worden, geef dit hieronder aan:


Ja, ik meld mij ook aan voor Premium Content van TCA