Drents Museum

Facilitair manager – Herman van Straten over TCA:

“Wat al vanaf het begin opviel was de informele sfeer gecombineerd met een professionele werkwijze. TCA is op de hoogte van de nieuwste technologie en denkt altijd mee om de telecommunicatiewensen van het Drents Museum zo goed mogelijk en zo voordelig mogelijk in te vullen.”

Lees meer
Drents Museum
Expertise Bureau Noord

Expertise Bureau Noord

Directeur Groot Aandeelhouder – Chris Bijzet over TCA:

“Sinds we werken met de Cloud oplossing van TCA kunnen we sneller onze informatie delen en hoeven we ons geen zorgen te maken over de veiligheid van onze gegevens en die van onze klanten.

Wij zien de komende jaren met vertrouwen de samenwerking tussen TCA en Expertise Bureau Noord tegemoet. Waarom? TCA beheert onze ICT diensten naar volle tevredenheid. Net als bij ons bedrijf geldt bij TCA ook het credo ‘afspraak = afspraak’. Daarnaast staat TCA ons bij met raad en daad op ICT-gebied. Van een professionele servicedesk die 24/7 tot onze beschikking staat tot en met het installeren van randapparatuur op locatie. TCA ontzorgt ons volledig op het gebied van ICT.”

Lees meer

Taxi Dorenbos

Taxi Dorenbos over TCA:

“Gevalletje niet zomaar een lijntje leveren: Taxi Dorenbos verwerkt meer dan 2000 telefoongesprekken met privacygevoelige informatie per dag en moet 24/7 bereikbaar zijn. Het bedrijf opereert vanuit acht vestigingen met ruim 400 fte. De ICT-omgeving moet realtime synchroniseren met taxi-applicaties en informatiebeveiliging moet topnotch zijn. TCA is genomineerd voor Best Cloud Communication door de Telecom Inspirience Awards voor de oplossing die wij hebben ontwikkeld voor, en geïmplementeerd bij Dorenbos.”

Neem contact met mij op

Mijn gegevens:


Opmerkingen en suggesties:Ja, ik meld mij ook aan voor de nieuwsbrief

* verplicht