Loading...

400 fte all the way: dit is Taxi Dorenbos

Bert Jakobs, Directeur: “De enige reden die ik kan verzinnen om TCA niet aan te raden is omdat concurrenten dan ook profijt hebben van dezelfde voordelen als wij.”

Gevalletje niet zomaar een lijntje leveren: Taxi Dorenbos verwerkt meer dan 2000 telefoongesprekken met privacygevoelige informatie per dag en moet 24/7 bereikbaar zijn. Het bedrijf opereert vanuit acht vestigingen met ruim 400 fte. De ICT-omgeving moet realtime synchroniseren met taxi-applicaties en informatiebeveiliging moet topnotch zijn. TCA is genomineerd voor Best Cloud Communication door de Telecom Inspirience Awards voor de oplossing die wij hebben ontwikkeld voor, en geïmplementeerd bij Dorenbos.

Weten hoe wij deze uitdaging hebben opgelost?

Lees verder Dorenbos
Lees verder Dorenbos

BiebCloud

Vanuit TCA Group is TCA Telecom & IT de ontwerper, ontwikkelaar en beheerder van het merk BiebCloud. BiebCloud is ontstaan vanuit de wens om bibliotheken optimaal te ondersteunen op het gebied van ICT op een moderne en kostenefficiënte manier. BiebCloud ontwikkelt en implementeert cloudoplossingen voor organisaties in de bibliotheekbranche. Dagelijks maken honderden medewerkers van bibliotheken gebruik van deze cloudomgeving. Het succes van BiebCloud is vooral te danken aan het realiseren van koppelingen die anderen niet voor mogelijk hielden.

Met BiebCloud zijn de bibliotheken verzekerd van optimale continuïteit, veiligheid en voorspelbare lage operationele kosten. Tevens is men verlost van de complexiteit en beheer. Kortom: gebruiksgemak exclusief de gebruikelijke lasten.

Bekijk testimonials van klanten
Bekijk testimonials van klanten
Logo voor BiebCloud

Wildlands Adventure Zoo: Op dit moment zijn wij bezig met het schrijven en vormgeven van deze klantcase.  Binnenkort wordt hier onze klantcase geplaatst van onze klant Wildlands Adventure Zoo.

Meer leren over het aanpakken van uw ICT-uitdagingen? Op de hoogte blijven van ICT-ontwikkelingen en wat wij doen? Schrijf u in voor premium content van TCA en ontvang nieuwsbrieven, blogs & whitepapers over ICT-ontwikkeling & innovatie anno 2019.

Let op: u onvangt een e-mail waarmee u de inschrijving moet bevestigen.

Ontvang premium Content van TCA over ICT in het Bedrijfsleven
Onze blogs en nieuwsbrieven worden gelezen door honderden klanten en andere geïnteresseerden. Bekijk ons privacybeleid hier
Check uw e-mail om uw bevestiging van inschrijving te voltooien.