Van Egten BV

Hoofd administratie/boekhouding – Luc Schuring

“Via mond-tot-mond reclame kwamen we bij TCA terecht. Een no-nonsense organisatie die oplossingsgericht denkt. In het oerwoud van mobiele telefonieaanbieders zorgden zij ervoor dat wij de beste keuze maakten voor onze mobiele bereikbaarheid. Dankzij de VoIP-oplossing van TCA is onze telefonische bereikbaarheid veilig gesteld en besparen wij kosten. Niet alleen de oplossing is goed, maar de service ook! De responstijd is kort en het contact met de medewerkers ervaren wij als zeer prettig. ”

Autoschade Hersel Poepe

Autoschadeherstel Poepe BV

Directeur – Lize Zwart:

”Wij zijn al jaren trouwe klant van TCA. Waarom? TCA is betrouwbaar en heel toegankelijk. Het personeel denkt altijd met ons mee, is heel vriendelijk en vakbekwaam. Zo worden wij altijd gewezen op de nieuwste mogelijkheden, die processen binnen Autoschadeherstel Poepe BV vergemakkelijken. Wij zouden TCA dan ook aan een ieder aanraden”.

Drents Museum

Facilitair manager – Herman van Straten over TCA:

“Wat al vanaf het begin opviel was de informele sfeer gecombineerd met een professionele werkwijze. TCA is op de hoogte van de nieuwste technologie en denkt altijd mee om de telecommunicatiewensen van het Drents Museum zo goed mogelijk en zo voordelig mogelijk in te vullen.”

Lees meer
Drents Museum
Expertise Bureau Noord

Expertise Bureau Noord

Directeur Groot Aandeelhouder – Chris Bijzet over TCA:

“Sinds we werken met de Cloud oplossing van TCA kunnen we sneller onze informatie delen en hoeven we ons geen zorgen te maken over de veiligheid van onze gegevens en die van onze klanten.

Wij zien de komende jaren met vertrouwen de samenwerking tussen TCA en Expertise Bureau Noord tegemoet. Waarom? TCA beheert onze ICT diensten naar volle tevredenheid. Net als bij ons bedrijf geldt bij TCA ook het credo ‘afspraak = afspraak’. Daarnaast staat TCA ons bij met raad en daad op ICT-gebied. Van een professionele servicedesk die 24/7 tot onze beschikking staat tot en met het installeren van randapparatuur op locatie. TCA ontzorgt ons volledig op het gebied van ICT.”

Lees meer

Taxi Dorenbos

Taxi Dorenbos over TCA:

“Gevalletje niet zomaar een lijntje leveren: Taxi Dorenbos verwerkt meer dan 2000 telefoongesprekken met privacygevoelige informatie per dag en moet 24/7 bereikbaar zijn. Het bedrijf opereert vanuit acht vestigingen met ruim 400 fte. De ICT-omgeving moet realtime synchroniseren met taxi-applicaties en informatiebeveiliging moet topnotch zijn. TCA is genomineerd voor Best Cloud Communication door de Telecom Inspirience Awards voor de oplossing die wij hebben ontwikkeld voor, en geïmplementeerd bij Dorenbos.”

Neem contact met mij op

Mijn gegevens:


Opmerkingen en suggesties:Ja, ik meld mij ook aan voor de nieuwsbrief

* verplicht  0592 – 37 80 80
  info@tca.nl
  A.H.G. Fokkerstraat 22a, 9403 AP Assen