Uw dagelijkste IT-uitdagingen aangepakt in onze whitepapers en leaflets

ICT 2020 proof

ICT 2020-proof
Download

ICT-optimalisatie als key

Download

Leaflet VoIP / Cloud telefonie

Download

Leaflet duurzaamheid

Download

Nieuwsberichten & blogs

Waarom u naast een CEO, ook een vCIO nodig heeft.

Om een bedrijf succesvol te leiden is inzet, motivatie en een ijzeren discipline essentieel. Daarnaast is een team van gedreven werknemers onmisbaar om bedrijfsdoelen te kunnen realiseren. Maar er is steeds meer nodig op de werkvloer dan alleen de gemotiveerde mens.
Lees meer

Albert Spanjer, algemeen directeur van TCA aan het woord

Goedkoop is regelmatig duurkoop, dat weet bijna iedereen. Soms neem je het zelfs letterlijk op de koop toe, want er zijn maar weinig mensen die nooit iets hebben gekocht onder het mom van zoiets als: “Mocht het stukgaan dan is dat niet zo erg, want het kostte ook niks”.
Lees meer

Is uw organisatie echt AVG/GDPR-proof?

Lees meer

Zorgeloos de herfst in met Brother en TCA: printen zonder zorgen

Printen zonder zorgen. 3 jaar lang gratis service en onderhoud bij aanschaf van een Brother laserprinter
Lees meer

TCA komende 5 jaar IT-partner van Dorenbos Vervoersmanagement.

Beweegreden is een ICT-aanbesteding die werd uitgegeven naar aanleiding van het samengaan van Vervoersmanagement Noord-Nederland (VMNN) met Taxi Dorenbos. TCA kwam hierbij het beste uit de bus. TCA leverde de afgelopen 10 jaar al ICT-diensten aan VMNN.
Lees meer

TCA ook komende 5 jaar IT-partner van WILDLANDS Emmen.

TCA Telecom & IT en WILDLANDS Adventure Zoo Emmen slaan voor de komende vijf jaar opnieuw de handen ineen. Themapark WILDLANDS heeft TCA Telecom & IT, die onder TCA Group valt, opnieuw in dienst genomen als IT-leverancier.
Lees meer

Veiligheid

Toen ik 20 jaar geleden begon met TCA, was mijn grootste zorg omtrent veiligheid dat er ingebroken zou worden in het bedrijfspand en dat waardevolle spullen – zoals PC’s, printers en telefoons – gestolen konden worden uit het magazijn.
Lees meer

Beestenboel

In mijn vorige blog ging ik in op het belang dat persoonlijke groei en ontwikkeling heeft op individueel én zakelijk vlak. Dat constante persoonlijke ontwikkeling een positieve invloed kan uitoefenen op zakelijke groei, wil ik graag illustreren door middel van een recent voorbeeld bij ons uit de praktijk.
Lees meer

Puur geluk

Persoonlijke ontwikkeling is voor mij als persoon erg belangrijk. Ik probeer iedere dag iets nieuws en nuttigs bij te leren, zowel op theoretisch en/of praktisch gebied. Deze ambitie tot persoonlijke ontwikkeling zie ik ook graag geïmplementeerd worden in mijn onderneming.
Lees meer

Neem contact met ons op

Indien u op een specifiek datum en tijd teruggebeld wilt worden, geef dit hieronder aan:


Ja, ik meld mij ook aan voor Premium Content van TCA