Financieel

Financieel

Financiële dienstverleners werken veelal met zeer vertrouwelijk informatie. Daarom hebben wij een extra veilige Cloud werkplek. Er wordt gewerkt in verschillende bestanden en systemen. Beperk routinematige handelingen met onze Cloud werkplek. Dit zorgt er niet alleen voor dat het werk sneller uitgevoerd kan worden, maar ook dat de klanttevredenheid wordt vergroot én de factureerbare uren overzichtelijker worden. Met onze Cloud werkplek werkt u vanuit 1 startscherm, waaraan al uw documenten en applicaties zijn gekoppeld. Dit heeft het grote voordeel dat er maar 1 keer ingelogd hoeft te worden.
Direct contact met consultant
Contact mij

De voordelen

  • Bestanden extra veilig opgeslagen in de Cloud

  • Controle over uw bestanden

  • Altijd toegang

  • Overzichtelijk werken

Van hypotheekverstrekkers, verzekeraars, accountants tot administrateurs

Allen werken met extreem gevoelige en vertrouwelijke informatie. De security van de Cloud werkplek dient dan ook perfect geregeld te zijn. Er dient geen enkele mogelijkheid te zijn dat door virussen, ransomware of achterstallig onderhoud van updates data in verkeerde handen kan belanden. Daarnaast is onze drievoudige back-up de betrouwbaarste back-up, waardoor u nooit digitale bestanden kunt verliezen.

Flexibel werken

Met een Cloud werkplek worden dagelijkse werkprocessen versoepeld, maar het kan nog makkelijker! Met VoIP kunt u namelijk eenvoudig schakelen en overal telefoneren met uw smartphone via een internetverbinding. Daarnaast is het ook nog goedkoper, win-winsituatie.

Een stabiele internetverbinding

Laat uw werkzaamheden niet vertragen door langzaam internet, want wij zijn steeds meer afhankelijk van het internet. Probleemloos internetten is niet meer vanzelfsprekend met een standaard internetverbinding. Daarom raden wij zakelijk internet aan voor alle financiële dienstverleningen!