
EEN WERKPLEK IS PAS
ÉCHT GOED ALS JE WEET
HOE JE ER MEE MOET WERKEN!

Uw medewerker; kernonderdeel van uw organisatie
Met de 5 minuten trainingen van TCA worden medewerkers slimmer en productiever. Niet elke medewerker staat te springen om een lange (online) training te volgen. Door de korte (<5 min.) en praktijkgerichte video’s behalen de medewerkers snel resultaat en wordt het werken in de digitale omgeving gemakkelijker en leuker.
Uw medewerkers vormen voor opportunistische hackers een gemakkelijk doelwit. In onze Online Cybersecurity Awareness Training kortweg CAT, worden uw medewerkers een jaar lang getraind en geïnformeerd. Een gewaarschuwd mens telt voor twee en dit verkleint de kans op datalekken aanzienlijk. Door op tijd de aanval te herkennen wordt verdere schade voorkomen. We maken en houden uw hele organisatie digi-bewust.
waarom onze aanpak succesvol is?
Een collectie van meer dan 400 online trainingvideo’s over de meest gebruikte kantoorapplicaties. Van Word tot Excel van Sharepoint tot Microsoft Teams. Elke video is niet langer dan 5 minuten en biedt een nieuwe manier van kennisvergroting en efficiëntieverhoging, die ervoor zorgt dat medewerkers slimmer, sneller én productiever worden, zonder veel tijd te moeten investeren. Waarom werkt ons online trainingsplatform wel?
• Praktijkgericht en direct resultaat
• Niet elke medewerker staat te springen een volledige (langere) online training te gaan doen
• De dagelijkse werkzaamheden laten het volgen van (langere) online trainingen niet toe
• Organisaties laten het doen van de training ook (te) vrijblijvend
• Als een online training langer dan 15 – 20 minuten duurt, haken mensen af


Omdat de meeste bedreigingen van binnenuit komen
CAT (Cybersecurity Awareness Training) van TCA maakt medewerkers bewust van Cybersecurity risico’s en helpt op een praktische manier deze risico’s te vermijden of er op de juiste manier op te acteren. Met CAT worden gebruikers getraind in het herkennen van phishing en ransomware e-mails en andere vormen van social engineering. We laten aan de hand van voorbeelden (video’s, screenshots, mails e.d.) zien wat de gevaren zijn en dan vooral wat eindgebruikers daar tegen kunnen doen. De basis wordt gevormd door ‘bekende’ virussen, Ransomware, Phishing, Hacking, ID-fraude, oplichting, gevaren van Free Wifi en Social Media.