Delen in Circuit

/Delen in Circuit
Delen in Circuit2017-07-03T12:52:09+00:00

circuit

 

 

 

 

Tegenwoordig zijn overal applicaties voor. Individuele of groepsgesprekken? WhatsApp. Vergaderingen vanuit huis, onderweg of het buitenland? Skype. Het delen van bestanden? Dropbox. Zakelijke relaties opbouwen? LinkedIn. Iedere app heeft haar eigen interface en gebruiksaanwijzing en deze zijn lang niet altijd compatibel met elkaar. Hoe handig zou het zijn als je binnen hetzelfde groepsgesprek op WhatsApp even toegang hebt tot een relevant bestand dat alleen op dropbox staat? Of dat u dit zelfs meteen kunt delen, met wie u ook wil?

 

Innovatie door integratie

 

Integratie is het nieuwe sleutelwoord in de IT. Daarom bieden wij nu een nieuwe, innoverende app voor uw cloudomgeving aan: Circuit. Met Circuit wordt het voor u en uw werknemers nog makkelijker om samen te werken, bestanden te delen, berichten te versturen,  afspraken te maken, te telefoneren, videovergaderingen te houden en nog veel meer. Dit alles binnen één consistente en gebruiksvriendelijke interface! Switchen tussen verschillende programma’s en applicaties hoeft dus niet meer als u gebruik gaat maken van Circuit!

 

Overal verbinden, met iedereen, altijd

 

Overal waar u Wi-Fi of 4g heeft, op ieder device, kunt u gebruik maken van Circuit. Bent u bezig op uw PC maar wilt u verder werken op uw tablet?  Met één klik kunt u veranderen van apparaat  terwijl u meteen verder kunt  werken. Ook kunt u tegelijkertijd meerdere toepassingen van de app gebruiken. Een bestand delen tijdens een videovergadering? Geen probleem.  Zelfs als u niet aanwezig kunt zijn bij een (video)vergadering, kunt u alles terugkijken. Circuit slaat al uw bestanden en gesprekken op, die u vervolgens kunt delen met wie u dat ook wilt.

 

Zekerheid en betrouwbaarheid

 

Onze experts hebben de applicatie uitgebreid getest op gebruiksgemak, werking en bugs en zijn uitermate tevreden. Wilt u Circuit zelf uitproberen, of meer weten over de app? Neem dan contact met ons op. Wij van TCA zijn ontzettend blij met deze samenwerking! Leer hier meer op de website van Circuit.