Wat is Office zonder zorgen

//Wat is Office zonder zorgen
Wat is Office zonder zorgen2018-09-26T08:33:01+00:00
office zonder zorgen

Wat is Office zonder zorgen?

Is uw bedrijf toe aan een nieuwe stap? Office zonder zorgen biedt uw bedrijf de nieuwste automatiseringsmogelijkheden op het gebied van uw ICT. Zorgeloos, betrouwbaar, onafhankelijk en efficiënt werken voor een vast bedrag per maand. Met een IT systeem van office zonder zorgen komt u niet voor verrassingen of extra kosten te staan en u betaalt alleen voor wat u werkelijk gebruikt. Hierdoor zult u aanzienlijk besparen op uw IT infrastructuur.

Office zonder zorgen biedt u:

  •  Nieuwe apparatuur voor een vast bedrag per maand (incl.)
  •  Onbeperkte helpdesk
  •  Onbeperkt beheer bij u op locatie
  •  100 % garantie op uw apparatuur en vervangend apparatuur wanneer nodig

Office zonder zorgen kan zowel bij u op het bedrijf als systeem geïnstalleerd worden, of door ons worden gehost. In beide gevallen kunt u vertrouwen op onze diensten en ondersteuning. Uw persoonlijk gevoel, de bedrijfslocatie en het bedrijfsproces kunnen bepalend zijn bij de keuze voor een gehost systeem of een systeem geplaatst bij u op het bedrijf.

Alles zonder zorgen
Alles zonder zorgen is onderdeel van office zonder zorgen. Bij Alles zonder zorgen betaalt u een vast bedrag per maand voor een vaste configuratie. Dit geldt voor alle apparatuur op het gebied van telecommunicatie, internetaansluiting en automatisering. Zo kunt u bijvoorbeeld uw laptops, smartphones, vaste telefoons en alle andere devices aansluiten op het systeem. Niet alleen de telefooncentrale zal onder het systeem vallen, ook de gehele infrastructuur.

Bij ons staan de wensen van de klant voorop. Wij kijken naar mogelijkheden en baseren hierop een pakket voor een vast bedrag per maand. U betaalt alleen voor wat u nodig heeft. Onder het u gekozen pakket vallen garantie, een onbeperkte helpdesk en de beste apparatuur die vervangen wordt wanneer dat nodig is.