Telefonie zonder zorgen

Telefonie zonder zorgen2017-07-03T12:52:10+00:00
office zonder zorgen

Telefonie zonder zorgen is onderdeel van Office zonder zorgen. Met Telefonie zonder zorgen ontvangt u voor een vast bedrag per maand de laatste communicatiemogelijkheden. Het gaat hier niet alleen om de bedrijfscentrale, maar ook om onderhoud, updates, een helpdesk, een systeembeheerder en reparaties.

Telefonie zonder zorgen kan een nieuwe telefooncentrale bij u op het bedrijf zijn, maar het kan ook worden gehost in ons datacenter. U gaat aanzienlijk besparen op uw externe infrastructuur en belkosten. Één ding staat vast: u zult niet voor verrassingen of onvoorziene kosten staan.

Op basis van uw wensen kunnen wij een voorstel doen voor een pakket. Uw wensen en verwachtingen staan voorop. Wij zullen kijken naar de apparatuur die er al is en wat er toegevoegd kan worden, en doen op basis hiervan een voorstel met een offerte. Daarnaast kunt u kiezen voor een vast maandbedrag waar alles onder valt: garantie, een helpdesk, alles voor de hoofdcentrale maar ook de infrastructuur. Een onbezorgde en betrouwbare telefonieomgeving, waar u in vrijheid kunt communiceren, informeren en samenwerken.