WAN/WLAN koppeling

///WAN/WLAN koppeling
WAN/WLAN koppeling2017-07-03T12:52:10+00:00

Een betrouwbare netwerkinfrastructuur

De levensader van uw organisatie als het om communicatie gaat. De wijze waarop u wilt communiceren bepaalt de wijze waarop uw infrastructuur is ingericht. TCA heeft door de jaren ervaringen opgedaan om zich terecht een expert te noemen op dit gebied.

WAN staat voor Wide Area Netwerk, dit verbindt meerdere L(ocal)AN-netwerken met elkaar over grote geografische afstanden. WLAN staat voor Wireless Local Area Network, wat dus draadloos is.

Of het nu gaat om een IP netwerk voor voice, een WLAN netwerk voor een draadloze internetomgeving of het koppelen van meerdere vestigingen, TCA realiseert het voor u. Een situatie die bij steeds meer bedrijven gewenst is het inregelen van flex werkplekken en de mogelijkheid bieden om medewerkers vanuit huis of een andere externe locatie met de organisatie te verbinden, middels VPN.

Wij van TCA Telecom & IT stellen al onze diensten en kennis aan u ter beschikking om uw organisatie naar wens in te richten. U bent en blijft de baas over de product ontwikkeling en denken graag met u mee. Wilt u meer weten over hoe uw organisatie over kan naar het nieuwe werken?

U kunt ook direct onze andere oplossingen bekijken: