Carrier pre select

Carrier pre select2017-07-03T12:52:09+00:00

Goedkoper bellen was nog nooit zo eenvoudig

Carrier Pre Select (CPS) is een eenvoudige manier om direct te besparen op uw gesprekskosten, met het behoud van uw vaste telefoonaansluiting. Het activeren van deze dienst heeft geen invloed op uw bereikbaarheid. Feitelijk verandert er alleen iets in de facturatie. Belt u momenteel nog via KPN, dan bent u gewend één factuur te krijgen waar zowel het abonnement als de gesprekskosten op staan.

Wanneer u besluit om gebruik te maken van onze CPS-dienst zullen de gesprekskosten door TCA aan u worden gefactureerd tegen 20-30% lagere tarieven ten opzichte van KPN. De abonnementskosten worden nog wel door KPN gefactureerd.

De voordelen van CPS op een rij:

  • 20 tot 30% lagere gesprekstarieven dan bij KPN, internationaal zelfs 50 tot 80%
  • Geen abonnementskosten
  • Personal Page waar alle gespreksspecificaties terug te vinden zijn
  • Betalen per seconde, niet per minuut
  • Geen contractduur

Proef op de som?

Voor onze actuele tarieven kunt u contact opnemen met onze verkoop-afdeling. U kunt natuurlijk ook het contact-formulier invullen. Wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Indien gewenst kunnen wij ook een calculatie voor u maken van de te verwachten besparing. In dat geval vragen wij u om een gespecificeerde nota van uw huidige provider naar ons te mailen of te faxen. U kunt dan binnen enkele dagen onze calculatie tegemoet zien.