Flexibiliteit

Flexibiliteit2017-07-03T12:52:11+00:00

Het grote voordeel van bellen met TCA Cloud Telefonie is de flexibiliteit. Omdat uw telefonie omgeving niet locatiegebonden is, kunt u overal waar u een internetverbinding heeft bellen en gebeld worden zoals u dat gewend bent.

Hiermee kunt flexibeler inspelen op onverwachte en veranderende situaties. Alle mogelijkheden om flexibel bereikbaar te zijn zitten standaard in uw Cloud Telefonie abonnement.

Thuiswerken

Thuiswerkers kunnen bellen en gebeld worden alsof zij op kantoor zijn. Door het vaste toestel mee te nemen of een extra toestel thuis te plaatsen zijn zij onder hun eigen interne nummer bereikbaar. Wanneer zij uitbellen zal het zakelijke nummer worden meegezonden.

Vestigingen koppelen

Omdat de telefooncentrale in de cloud staat kunnen uw toestellen locatie onafhankelijk worden aangesloten. Heeft u meerdere vestigingen maar wilt u dat allen onder één nummer bereikbaar zijn? Dat kan! Meerdere vestigingen worden in de Cloud Telefonie omgeving opgenomen alsof alle toestellen zich op op één locatie bevinden. Ook is het belverkeer tussen de vestigingen geheel kosteloos.

Vast op mobiel

Wilt u op uw mobiele telefoon bereikbaar zijn via uw huidige of een nieuw vast telefoonnummer? Ook dat kan met TCA Cloud Telefonie. Wij koppelen uw vaste nummer aan uw mobiele nummer. Hierdoor heeft u de professionele uitstraling van een vast telefoonnummer, maar het gemak van ook buiten de deur bereikbaar zijn.

Doorschakelen via uw eigen portal

Uw toestel of telefoonnummers kunt via onze handige portal altijd, overal en per direct doorschakelen naar een willekeurig nummer. Zo bent u er zeker van dat u altijd en overal bereikbaar bent zoals u dat wilt. De portal is geoptimaliseerd voor gebruik via PC, tablet en mobiel.