Bedrijfscommunicatie

//Bedrijfscommunicatie
Bedrijfscommunicatie2017-07-03T12:52:11+00:00

De basis van vaste telefonie vormt het hart van uw communicatie. Het regelt de interactie tussen gebruikers, klanten, leveranciers en uw relaties. De basis was vroeger simpelweg bellen en gebeld worden. Toen was het een beperkt begrip, namelijk analoog of digitaal. Dat waren zo ongeveer de smaken. Tegenwoordig is de klant de product ontwikkelaar. Kunnen we op basis van de klant specifieke wensen bepalen op welke manier de klant wil communiceren. Zo zijn er aan de externe kant, uw gateway naar de rest van de wereld, alsmede aan de interne klant, legio mogelijkheden om perfect aan te sluiten op uw communicatiegehoefte.

Wij van TCA werken vanuit een basis om uiteindelijk tot een ICT omgeving te komen die aansluit bij uw behoefte. Daar gaan wij niet over één nacht ijs.

Tegenwoordig willen we vanuit de basis meer diensten aansluiten en of beschikbaar maken. Cti toepassingen, management rapportage mogelijkheden, mobiel vaste integratie, enz. Dit vraagt niet alleen om een technologische kennis van uw leverancier, maar ook inlevingsvermogen om samen met u te komen tot de juiste oplossing.