Bedrijfstelefonie

/Bedrijfstelefonie
Bedrijfstelefonie2018-09-26T09:07:17+00:00

Unified Communications

 UC 37,5De oplossing voor uw bedrijfstelefonie

TCA Telecom levert vanaf 1997 Unify (voorheen Siemens) bedrijfscentrales en Unified Communications oplossingen. Unify levert oplossingen voor bedrijven die optimaal willen kunnen communiceren. Kosten-efficiënt en intuïtief. Wereldwijd brengen organisaties hun IT- en communicatieomgeving samen in geïntegreerde oplossingen die processen en werkstromen helpen optimaliseren. Er ontstaan nieuwe communicatiediensten die betere samenwerking mogelijk maken en deze diensten moeten worden geïntegreerd in de IT-omgeving.

meer informatie

Cloud telefonie

Probeer gratis en ontdek het nieuwe bellenCloud telefonie 37,5

Met cloudtelefonie van TCA gaat u flink besparen op zowel het starttarief als het minuuttarief. Gemiddeld levert dit een besparing van 35% tot 75% op ten opzicht van traditionele telefonie. Uw Cloud telefooncentrale wordt geleverd met standaardfuncties en wordt ingericht door middel van een nummerplan en callflow. Welke functies u wilt en hoe de gesprekken binnenkomen wordt samen met u bepaald en ingericht door ons.

meer informatie

Office zonder zorgen

 Nieuw zonder investeren?

Met Office zonder zorgen ontvangt u de nieuwste communicatiemogelijkheden op het gebied van uw ICT. Zorgeloos, betrouwbaar, onafhankelijk en efficiënt werken voor een vast bedrag per maand Met een systeem van office zonder zorgen komt u niet voor verrassingen of extra kosten te staan en u betaalt alleen voor wat u werkelijk gebruikt. Hierdoor zult u aanzienlijk besparen op uw externe infrastructuur en belkosten. U krijgt nieuwe apparatuur met onbeperkte helpdesk en incidentbeheer bij u op locatie. Garantie gedurende de looptijd en vervangende apparatuur.

meer informatie