TCA Cloud werkplek

TCA Cloud werkplek2018-07-04T18:57:44+00:00

Vrijheid om te werkenworking on ipad _mirror

Met de cloud werkplek van TCA heeft u overal toegang tot uw Windows desktop omgeving in de cloud: op elk device en op elke gewenste locatie. De cloud werkplek van TCA zorgt voor opslag, onderhoud en updates van uw programma´s, inclusief back-ups. Werken in de cloud staat garant voor een flexibele en veilige werkomgeving. Uw gegevens zijn afgeschermd van anderen terwijl ze altijd toegankelijk zijn voor u, waar u ook bent.

Het enige dat u nodig heeft is een PC, laptop, tablet of smartphone en een internetverbinding.

Waarom een cloud werkplek van TCA?

TCA is één van de meest ervaren aanbieders van clouddiensten en bezit hierdoor de expertise en kennis om cloudwerkplekken van de hoogste kwaliteit aan te bieden.

  • Onafhankelijke cloudomgeving, beschikbaar vanaf elk gewenst device
  • Data kan worden opgevraagd waar en wanneer u wilt: thuis, onderweg of vanuit het buitenland
  • Zonder oponthoud werken door dankzij verschillende datacenters in Nederland

Veiligheid en service

Met een cloud werkplek van TCA kunt u al uw bestanden en e-mails overzetten en behouden. IT-beheer wordt efficiënter omdat wij het onderhoud en updates op al uw werkplekken gelijktijdig uitvoeren.  Zo worden uw IT-kosten aanzienlijk verlaagd én bespaart u uitgaven op nieuwe apparatuur. Ook kunt u maandelijks het aantal werkplekken aanpassen: uw cloud groeit of krimpt net zo snel als uw bedrijf. U betaalt alleen voor wat u nodig heeft, wanneer u het nodig heeft.  Tevens hebben wij een onbeperkte helpdesk waar wij 24/7 beschikbaar zijn voor al uw eventuele vragen en problemen.

programmas blok

Bij TCA heeft u echt overal uw werkplek beschikbaar

Onze cloudomgeving is geheel onafhankelijk van het device waarmee u werkt: of u nu een tablet, latoptop of chromebook gebruikt. Data kan opgevraagd worden waar en wanneer uw werknemers dit willen, op iedere denkbare locatie.
Programma’s als Microsoft Office en/of uw boekhoud- en CRM pakketten zijn overal te raadplegen.

Kosteloos extra mogelijkheden

Circuit By Unify Make Your Teamwork Better

Overal verbinden, met iedereen, overal
Als u gebruik maakt van de TCA Cloudwerkplek heeft u gratis toegang tot een basisabonnement van Circuit. Circuit biedt vele diensten aan: telefoneren, videogesprekken voeren, berichten en bestanden sturen en nog veel meer. Alle acties kunnen uitgevoerd worden op één plek. Circuit slaat al uw bestanden en gesprekken op.  Alles wat er gedeeld, bekeken of besproken is, is gemakkelijk terug te vinden. Als u toevallig een vergadering moet missen, kunt u deze meteen terug kijken – wanneer u maar wilt.

Een revolutie in communicatie
Omdat circuit onderdeel uitmaakt van de cloud, zijn gebruikers altijd verzekerd van de nieuwste versie. U heeft alleen een internetverbinding mogelijk, of u nu op kantoor werkt of onderweg bent.  Met één klik kunt u van uw computer switchen naar uw telefoon om door te gaan met waar u mee bezig was, waardoor conversaties naadloos voortgezet kunnen worden. Het doel van circuit is het revolutioneren van communicatie in- en tussen bedrijven. Met circuit ontstaat er een werkplek waar de gedachten en ideeën van elk individu optimaal benut kunnen worden, met grensoverschrijdende technieken, intern en extern. Overal bij kunnen zijn, verbinding maken met iedereen, waar je ook bent en met elk device. Wij van TCA zijn ontzettend blij met deze samenwerking!

 Voor meer informatie over de mogelijkheden van Circuit, klik hier

Meer weten?

TCA gelooft in maatwerk. Daarom nemen wij altijd de moeite om ons te verdiepen in de wensen van onze (potentiële) klanten om zo een passend pakket aan te kunnen bieden. Of u nou ZZP-er bent of grootzakelijk, persoonlijk contact staat voor ons centraal. Wilt u weten wat de TCA Cloudwerkplek precies voor úw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met ons en maak een afspraak met één van onze adviseurs.

meer informatie

Uw voordelen op een rijtje