Back-up online

Back-up online2017-07-03T12:52:11+00:00
back up

Kan ik dat ene document van 15 dagen geleden nog terugzetten? Kunnen al deze documenten samen op 1 tape staan? Vragen die met back-up online van TCA tot het verleden behoren. Maak kennis met de centraal beheerde online back-up en disaster recovery oplossing van TCA Hosted Services. Wij kunnen uw bedrijf voorzien van back-up online als dienst op maat of als onderdeel van onze voordelige TCA Internet Security pakketten.

 

De voordelendatacentrum

– Back-up online is 24/7 beschikbaar met volledige redundantie
– Uw back-up wordt op twee afzonderlijke plaatsen opgeslagen.
– U kunt een back-up maken van open files, ME Exchange Mailboxen en SQL server
– Tijdens de back-up kunt u gewoon doorwerken en heeft u de mogelijkheid het juiste document terug te zetten.

Een slimme Back-up dienst

Back-up online van TCA verzekert u dat kritieke systemen en data simpel en snel weer online zijn zodat u weer over de meest recente data kunt beschikken. Alle belangrijke data is volledig versleuteld en gecomprimeerd alvorens te worden geüpload en opgeslagen op de back-up servers. U kunt volledig automatisch en meerdere keren per dag een back-up run uit te voeren.

Simpele implementatie en makkelijk in gebruik

De user interface is zo opgebouwd dat u binnen een paar muisklikken een document op eenvoudige wijze kunt terughalen. Via deze interface heeft u zelfs de mogelijkheid om tot een e-mailbericht uw back-up terug te halen. Met de user interface kunt u dagelijks back-up rapporten ontvangen.

Veiligheid

TCA beschermt uw data in verschillende datacenters met 24/7/365 on-site monitoring en veiligheid met state of the art vuur onderdrukkingssystemen. Met redundante voedingssystemen en aparte dieselgeneratoren wordt uw data gewaarborgd.