Automatisering

/Automatisering
Automatisering2018-09-26T09:08:07+00:00

TCA Cloud werkplek

 Werken in de cloud

Met een TCA Cloud werkplek heeft u overal toegang tot uw Windows desktop omgeving in de cloud, op elk device en op elke gewenste locatie. Wij bieden u compleet ontzorgd een ongeëvenaarde gebruikerservaring. Met een TCA Cloud werkplek werkt u altijd in een omgeving die up-to-date is voor al uw applicaties, op elk gewenst device. Met onze overstapservice wordt het wel heel eenvoudig om meteen te beginnen met het “nieuwe werken”

meer informatie

Helpdesk & Support

Ondersteuning waar u dat nodig heeft

U kunt uw ICT beschouwen als een strategisch bedrijfsmiddel. ICT is nodig om een onderneming goed te laten functioneren, zodat werkprocessen blijven vorderen en medewerkers productief lijven. Continuïteit blijft een waarborg voor uw werkprocessen.  TCA biedt ICT beheer voor uw netwerk, telecommunicatie omgeving en uw automatiseringssystemen. Dit leggen wij vast in een SLA (Service Level Agreement). Onze diensten bieden wij aan als managed services. Wij hanteren fixed fees en laten u betalen voor wat u werkelijk gebruikt.

Office zonder zorgen

De nieuwste automatiseringsmogelijkheden

 

Bent u toe aan een nieuwe stap? Office zonder zorgen biedt uw bedrijf de nieuwste automatiseringsmogelijkheden op het gebied van uw ICT. Zonder investering. Zorgeloos, betrouwbaar, onafhankelijk en efficiënt werken voor een vast bedrag per maand. U gaat aanzienlijk besparen op uw IT infrastructuur. Met een IT systeem van office zonder zorgen komt u niet voor verrassingen of extra kosten te staan en u betaalt alleen voor wat u werkelijk gebruikt.

meer informatie

Backup Online

TCA beschermt uw data 24/7/365

Back-up Online

Met back-up Online bent u altijd zeker van een back-up van uw bestanden, e-mails en belangrijke gegevens. Tijdens de back-up kunt u gewoon doorwerken en heeft u de mogelijkheid een verloren of overschreven document terug te zetten. Back-up Online van TCA verzekert u dat kritieke systemen en data simpel en snel weer online zijn zodat u weer over de meest recente data kunt beschikken. Alle belangrijke data is volledig versleuteld en gecomprimeerd alvorens te worden geüpload en opgeslagen op de back-up servers.

meer informatie